Vélemény

„Ronaldo nem tud futballozni" - keményen beszólt a Real Madrid korábbi sztárja

HWK

Létrehozva: 2024.09.25. 11:00

Ezt nem teszi zsebre a portugál legenda. Antonio Cassano szerint Cristiano Ronaldo nem tud futballozni.

Antonio Cassano szerint Cristiano Ronaldónak fogalma sincs arról, hogyan kell játszani a futballt. Az egykori olasz csatár azt követően állította ezt, hogy a 39 éves, ötszörös aranylabdás portugál játékos a 900. gólját szerezte. Cassano 2006 és 2008 között a Real Madridban szerepelt, és a Viva El Futbol podcastban beszélt Ronaldóról.

Georgia v Portugal: Group F - UEFA EURO 2024
Cristiano Ronaldónak beszóltak Fotó: NurPhoto via AFP

"Cristiano Ronaldo nem tudja, hogyan kell futballozni - idézte Cassanót a The Sun. - Akár 3000 gólt is lőhet, lesz.rom. Gonzalo Higuain, Sergio Agüero, Karim Benzema, Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic és Luis Suarez tudta, hogyan kell összekapcsolódni, egységet alkotni a csapattal. Ők sok mindent tudtak, nem úgy, mint Ronaldo, aki mindig csak a gólszerzésre gondol."

Cassano nem először beszél kritikusan Ronaldóról. 2022-ben felszólította őt, hogy inkább vonuljon vissza, amikor kispadra szorult a Manchester Unitednál.

"Egy olyan srácnak, mint Cristiano, figyelnie kéne magára, és ha már nem megy a játék, akkor észre kéne vennie. Ez minden sportágban szabály. Vonulj vissza, elég volt! Mindent megnyert, jelenség volt, rengeteg pénzt keresett, és most nem kezdő a Manchester Unitednél." - mondta akkor Cassano, aki 2018-ban fejezte be a futballt. 

Cassano 28 meccsen négy gólt szerzett a Real Madridban, míg Ronaldo 438 meccsen 450-et szerzett. Ronaldo Spanyolországban rekordot döntött, ő érte el legyorsabban a 100 gólos álomhatárt (105 meccs/100 gól). Cassano az AC Milan és az Inter Milan játékosa is volt, pályafutása legjobb időszakát 2001 és 2006 között az AS Románál töltötte.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek