Karrier

„Megöleltük egymást, és beszélgettünk” – Messivel találkozott a magyar válogatott játékosa

HWK

Létrehozva: 2024.09.27.

Napjaink egyik legjobbja nem először került szembe magyar labdarúgóval az Egyesült Államokban. Lionel Messi ezúttal Gazdag Dániel ellen lépett pályára.

Gazdag Dániel két hete megkapta Lionel Messi aláírt mezét, amikor csapatával, a Philadelphiával a nyolcszoros aranylabdás együttese, a Miami ellen játszottak. A magyar válogatott játékosának klubja 3-1-es vereséget szenvedett, Messi két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez.

Lionel Messi, Gazdag Dániel
Gazdag Dániel (jobbra) megkapta Messi aláírt mezét (Fotó: Instagram)

– Amikor tavaly először játszottunk egymás ellen, megöleltük egymást, de a mezét akkor már másnak ígérte oda, most viszont sikerült kapnom tőle egyet – mesélte a magyar válogatott támadó a Magyar Nemzetnek. – Ha nem is azt, amit a meccsen viselt, de az egyik cseremezét igen. A meccs után az öltözőfolyosón váltottunk néhány szót, akkor kértem el a mezét, ő meg később kiküldött egyet aláírva nekem az egyik csapattaggal. Gyerekkorom óta Barcelona-drukker vagyok, nagy becsben fogom tartani. A játék hevében hajlamos elfelejteni az ember, hogy Messi az ellenfél, de előtte és utána azért belegondolok, hogy a valaha volt egyik legnagyobb futballistával egy pályán lehettem. Ez a mez örökre emlékeztet majd erre az érzésre.

Gazdag Dániel ezen kívül a magyar válogatottról, és a nyilvános fizetésekről is beszélt. A teljes cikket itt olvashatod el.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek