Karrier

Lionel Messi már a visszavonulásra készül, nagy bejelentést tett

(s)

Létrehozva: 2024.09.21. 09:00

Produkciós céget indított a nyolcszoros aranylabdás argentin labdarúgó. Lionel Messi már a futball utáni karrierjét építi.

A visszavonulását követő karrierjét építi a 37 esztendős Lionel Messi, aki új céget jegyeztetett be. Az Inter Miami labdarúgója 525 Rosario néven produkciós céget indított, amely családi műsorok és prémium televíziós tartalmak készítésével foglalkozik.

Lionel Messi
Lionel Messi új területen próbálja ki magát Fotó: Megan Briggs

"A szórakoztatás mindig is a szenvedélyem volt, akár a pályán, akár más területeken" - jelentette be Messi. "Nagyon motivál a lehetőség, hogy folytassam a Smuggler Entertainmenttel létrehozott projektet, és globális szinten hozzak létre tartalmakat. A cél az, hogy teljesen új módon inspiráljunk, kapcsolatba lépjünk az emberekkel szerte a világon, többek között televíziós sorozatfilmek készítésével." 

A Rosario 525 cég irodái – írja az ESPN - főként Miamiban lesznek. Köztudott, a nyolcszoros aranylabdás argentin világbajnok klasszis  jelenleg az Inter Miamiban játszik.

"Az új vállalkozás célja az, hogy kiemelje, és továbbfejlessze mindazt, amit Messi képvisel, nem csak prémium tartalmak révén globális szinten, hanem közösségi és családközpontú kezdeményezésekkel is" - így Tim Pastore a Smuggler Entertainment részéről. - Hálásak vagyunk neki és a családjának azért lehetőségért, hogy médiaélményeket hozhatunk létre." 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek