Kínos

Messi bunkó csapattársa megint kiakasztotta a világot– videó

LM

Létrehozva: 2024.09.13.

Kolumbia visszavágott Argentínának a nyáron elvesztett Copa America-döntő miatt és 2-1-re legyőzte a riválisát a világbajnoki selejtezőn. Emiliano Martínez kapus ezt meglehetősen nehezen viselte, a dühét egy kamerán töltötte le.

Az argentin labdarúgó-válogatott 2022-ben megnyerte a világbajnokságot, idén pedig a Copa Americát is behúzta. A döntőben az ellenfele Kolumbia volt, amelyet hosszabbítás után, 1-0-ra győzött le Lautaro Martínez góljával. Most azonban visszavágott a sárga mezes együttes és a világbajnoki selejtezőn 2-1-re legyőzte a riválisát. A vereséget az argentin kapus, Emiliano Martínez igencsak nehezen viselte.

Emiliano Martínez
Emiliano Martínez nem volt jó kedvében Fotó: AFP

A 32 éves hálóőr nagyon nem örült a nullázásnak, amikor pedig a lefújást követően a kamera őt vette, dühösen felborította a technikai eszközt, írja a The Sun.

Nem először volt vállalhatatlan Emiliano Martínez

Lionel Messi válogatott csapattársának nem ez volt az első nagyobb balhéja. A 2022-es vb-döntő után a díjátadón átvette a legjobb kapusnak járó trófeát, amit aztán obszcén mozdulatsorra használt. Ezt a „humort” sikerült megismételnie 2023 márciusában, amikor az argentinok 2-0-re legyőzték Panamát egy barátságos mérkőzésen. Akkor ez volt a csapat első összecsapása a vb-győzelem óta. Martínez itt is megmutatta a híressé vált ünneplését, felesége az arcát takarva majdnem elsüllyedt a szégyenében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek