Foci

Szoboszlai Dominik őrjöngött dühében, óriási esélyt szalasztott el a válogatott

SK

Létrehozva: 2024.09.11.

Rúgott gól nélkül hozta le a szeptembert a magyar fociválogatott. Pedig Szoboszlai Dominik és társai mindent megtettek Bosznia ellen, de nem volt szerencséjük.

Nem sikerült a győzelem a magyar fociválogatottnak a Nemzetek Ligájában. A németek elleni 0-5 után Bosznia ellen javíthatott a gárda, ami a legfontosabb, hogy Szoboszlai Dominik és társai végre újra csapatként, rendszerben fociztak, s nem követték el azokat a hibákat, amelyeket Düsseldorfban. Sajnos gólt így sem tudtak szerezni, 19 gólhelyzet és 13 szöglet sem volt elég.

szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik vezér volt, de a győzelem elmaradt Fotó: Origo

A második félidőben a csapatkapitány a kapufát találta el szabadrúgásból, dühében Szoboszlai Dominik őrjöngött is egy sort. Arra azonban büszke volt, hogy a magyar válogatott újra rátért a helyes útra.

Büszke vagyok, megmutattuk a valódi énünket, s az 5-0 után ilyen szervezettek voltunk. Jobban figyeltünk a másikra, betartottuk az utasításokat. Kicsit olyan volt, mintha a bosnyákok hárman lettek volna a kapuban. Elindultunk egy jó irányban, ha így megyünk tovább, akkor minden jó lesz

- mondta a meccs után Szoboszlai.

A fotóra kattintva megnézheted a galériánkat a magyar csapatról

Szoboszlai Dominik és a csapat októberben folytatja

A Nemzetek Ligája sorozatában két kör után egy ponttal áll a magyar együttes. Október 11-én Hollandia érkezik, három nap múlva Boszniába utazik a válogatott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek