Szétválás

Szívfájdalom a Liverpool sztárjánál, szakított Szoboszlai jó barátja

LM

Létrehozva: 2024.09.14.

A Liverpool sztárja öt hónapig alkotott egy párt az ismert modell-színésznővel, most azonban újra szingli. Trent Alexander-Arnold és Iris Law kapcsolata véget ért, már a szakítás okát is tudni lehet.

Trent Alexander-Arnold, aki hamar jó kapcsolatot alakított ki Szoboszlai Dominikkel, még májusban, a West Ham United elleni összecsapás után Londonban maradt, hogy találkozhasson az ismert modell-színésznővel, Iris Law-val. A párost kávézás közben kapták lencsevégre. Szűk három hónappal később már biztossá vált, több van köztük, mint barátság, ugyanis júliusban, az Európa-bajnokság után Barbadoson kapcsolódtak ki. A nagy románcnak most azonban vége szakadt.

Trent Alexander-Arnold, Iris Law
Trent Alexander-Arnold és Iris Law öt hónap után szakítottak Fotó: AFP

A páros öt hónap után szakított, írja a Daily Express. Az oldal hozzátenni, nincs jó megcsalásról vagy egyéb kellemetlen történéséről, egyszerűen csak a szerelmesek nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni, ezért döntöttek úgy, hogy útjaik különválnak. Law Londonban él, Alexander-Arnold pedig Liverpool közelében. Előbbi korábban már beszélt arról, hogy jelenleg a karrierjét helyezi előtérbe, valamint nem szeretne klasszikus focistafeleség lenni.

A pályán enyhítheti a fájdalmát Trent Alexander-Arnold

A hírek szerint a sztárok békében váltak el egymástól, és egy eseménydús nyarat hagytak maguk mögött. Alexander-Arnold szombaton már újfent a Liverpool mezét húzza magára (a hét elején még az angol válogatottban szerepelt), csapata szeptember 14-én, délután 16:00-tól (Match 4) a Nottingham Forestet fogadja az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek