Karrier

Húsz év után leléphet Szoboszlai Dominik legjobb barátja

Létrehozva: 2024.09.23. 19:15

Komoly érvágás érheti az FC Liverpool labdarúgó-csapatát. Távozhat a klub saját nevelésű játékosa, Trent Alexander-Arnold.

Trent Alexander-Arnold hatévesen, 2004-ben került az FC Liverpoolhoz, ahol végig járta a szamárlétrát. A sztárklub saját nevelésű játékosa immár húsz éve hűséges tag, de jövőre lejár a szerződése, és egyelőre kérdőjeles a sorsa. Ráadásul a kiváló hátvéd sem nyugtatta meg a szurkolókat.

Alexander-Arnold
Alexander-Arnold jövője kérdéses Liverpoolban Fotó: Alex Livesey

"Már 20 éve vagyok a klubnál. Azóta négy vagy öt szerződéshosszabbítást írtam alá, és ezek közül egyikről sem beszéltünk a nyilvánosság előtt. Most sem kerül rá sor" - mondta a The Athleticnek Alexander-Arnold, aki úgy tűnik, nem akar a médián keresztül nyomást gyakorolni a Liverpoolra.

Szoboszlai Dominik legjobb liverpool barátjának mostani helyzete nagyban különbözik a korábbi szerződés-hosszabbításaitól, hiszen korábban még soha nem lépett megállapodása utolsó évébe. A mostani szerződését 2021 nyarán írta alá, miután korábban 2019 januárjában és 2017 júliusában hosszabbításról állapodott meg. 

"A legfontosabb, hogy trófeákat akarok nyerni. Olyan játékos vagyok, akit nagyon motivál a győzelem és az elitbe kerülés. Valószínűleg ez a legfőbb tényezője mindennek." - fogalmazott a hátvéd, akinek helyzetét sztárcsapatok sora, többek között a Real Madrid is figyeli.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek