Beckham

Botrány Manchesterben, váratlan dolgot tett David Beckham

SK

Létrehozva: 2024.10.18. 11:30

Bár sokan azt várták tőle, David Beckham nem állt ki teljes mellszélességgel a klubikon mellett.

Nagy a baj a Manchester United focicsapatánál. A gárda évek óta szenved a bajnokságban, az aranyéremről nem is álmodhatnak a szurkolók. Sőt, az idei szezonban a Bajnokok Ligája sem lett meg a Vörös Ördögöknek. Sir Jim Ratcliffe tulajdonos eddig sem volt a drukkerek kedvence, de a legújabb húzásával igencsak túllőtt a célon. Az üzletember miközben 100 milliókat küld sorra besülő játékosokra, úgy próbál spórolni, hogy megszünteti a klublegenda nagykövet, Sir Alex Ferguson szerződését. A menedzser 1986 és 2013 között irányította a gárdát, annak legsikeresebb vezetőedzője lett. A mai napig ott van a stadionban a meccseken. Az ügyben megszólalt David Beckham is, aki játékosa volt Fergusonnak.

David Beckham nem kerülte ki a kényes témát Fotó: AFP

A korábbi kedvenctől mindenki azt várta, hogy megvédi Fergusont, akinél profi focista lett Manchesterben. Ehhez képest egyetért a tulajdonos döntésével.

Úgy gondolom, hogy feltétlenül szükség volt a változásra

 - kezdte az angolok legendája a korábbi Unitedes és válogatottbeli csapattársának, Rio Ferdinandnak a podcastjében

United-szurkolóként úgy gondolom, hogy a klubnak új kezdetre van szüksége, és a vezetőség által egy új látásmódra a meghozott döntések tekintetében 

- idézi az Origo Beckhamet. 

A drukkereknek nem tetszik ez a fajta hozzállás, s jelezték is Beckhamnek, Ferguson nélkül soha nem nyert volna Bajnokok Ligáját, de talán angol bajnokságot sem. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek