Megható

Elvesztette a rák elleni harcot a legendás sportoló felesége, megható gesztussal reagált az edző

H. M.

Létrehozva: 2024.10.10. 10:30

A közönségkedvenc játékost súlyos tragédia érte.

London Fletcher 15 évig játszott a legnagyobb amerikai foci ligában, az NFL-ben. Karrierje alatt kétszer is bajnok lett, és az akkor Redskins ma már Commanders-re átkeresztelt washingtoni csapatnál közönségkedvenccé tudott válni. Karrierje után a washingtoni csapat állandó szakkommentátora lett, ami nemcsak tudását és játékintelligenciáját méltatta, hanem egy honoráló gesztus is volt a csapat részéről. Minden kedvezően alakult a 49 éves férfi életében, majd egy szempillantás alatt sújtott le a tragédia: meghalt a felesége.

amerikai foci
A visszavonult játékos felé irányuló gesztus a tisztelet jele is volt egyben / Fotó: Pexels/Thomas Ronveaux (Illusztráció)

Az edző gesztusa szívbemarkoló

Charne Page Fletcherrel 18 éve voltak együtt, ez idő alatt 3 gyerekük született. A nőnél mellrákot diagnosztizáltak, ami azért is megrázó, mert a liga minden októberben egy hónapon keresztül rákszűrésekre biztatja a nőket. Charne 50 évesen hunyt el és természetesen London számára ez egy nehéz időszak lesz így. Ám ha az embernek olyan és ismerősei és barátai vannak, mint Dan Quinn, akkor idővel a tragédia feldolgozása is fel tud gyorsulni.

Dan Quinn a Washington Commanders vezetőedzője, aki korábban a Seattle csapatával tudott bajnoki címet nyerni, még akkor, amikor a férfi védekező-koordinátor volt. A 34-13-ra megnyert Cleveland elleni találkozó után Quinn a meccslabdával a kezében kereste meg Fletcher-t, akinek átnyújtotta a győzelmet szimbolizáló labdát. Fletcher azonnal megölelte a vezetőedzőt, és megköszönte, hogy támogatják őt kollégái és barátai.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek