Düh

Lionel Messi borzalmas állapotban, teljesen kikelt magából – videó

LM

Létrehozva: 2024.10.01. 09:00

Az Inter Miami ugyan magabiztosan vezeti a csoportját az amerikai labdarúgó-bajnokságban, az elmúlt három tétmérkőzésén azonban nem tudott nyerni. Lionel Messi a legutóbbi pontvesztés során elvesztette a fejét és dühbe gurult.

Az Inter Miami tavaly még az amerikai labdarúgó-bajnokság rájátszásába sem jutott be, idén azonban 31 forduló után magabiztosan vezeti a csoportját és matematikailag már biztosan ott lesz az egyenes kieséses szakaszban. Lionel Messi két hónapot hagyott ki sérülés miatt, visszatérése óta pedig nem igazán megy jól a csapatnak, amely a legutóbbi négy találkozójából mindössze egyet nyert meg. A Charlotte elleni pontvesztés után az argentin zseni alaposan dühbe gurult.

Lionel Messi
Lionel Messi hiába lőtt remek gólt, nem tudott nyerni az Inter Miami Fotó: AFP

Az esélytelenebb együttes a második félidő 57. percében vezetést szerzett, amire 10 perccel később Messi egy óriási bombagóllal válaszolt. A hosszabbítás aztán elképesztő izgalmakat hozott, a Charlotte-nak több ziccere is volt a találkozó lezárásához, ezeket azonban elpuskázták. A túloldalon Luis Suárez hibázott óriásit, a lövése után azonban ütközött a kapussal és elterült a földön. A tizenegyes végül elmaradt, a mérkőzés pedig 1-1-es döntetlennel ért véget.

Lionel Messi dühbe gurult

Messi utóbbi ítéletet miatt nagyon haragudott a játékvezetőre, akit aztán a lefújást követően küldött el melegebb éghajlatra. Reklamálása miatt még egy sárga lapot is begyűjtött.

Messi statisztikái elképesztőek az idei szezonban, 16 bajnokin 15 gólt és 15 gólpasszt jegyzett.

A vitatott ítélet 6:40-től látható:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek