Milák

Megtörte a csendet, Milák Kristóf barátnőjéről vallott az edzője

SK

Létrehozva: 2024.10.05. 19:40

Kiderült, hogy készült Párizsra a kétszeres olimpiai bajnok. Milák Kristóf mellett végig ott volt erőnléti edzője, Zala György.

Másfél éve nem sokat tudni arról, hogyan, kivel, mikor készül az úszó Milák Kristóf. Az eredmény persze önmagáért beszél, az úszó egy-egy arannyal és ezüsttel jött haza a párizsi olimpiáról. A pillangóúszás királya így megismételte tokiói teljesítményét, s jelenleg 2 aranya és 2 ezüstje van az olimpiákról.

MILÁK Kristóf
Milák Kristóf és a párizsi érmek Fotó: Illyés Tibor

Milák Kristóf azóta sem nyilatkozik a közelmúltról. Most erőnléti edzője, az olimpiai bronzérmes kenus Zala György szólalt meg a sportolóval kapcsolatban. A tréner az interjúban beavatott, melyek Milák Kristóf titkai, hogyan viselkedik az úszó a mindennapokban.

Mi rengeteget edzettünk a Honvédban, még akkor is, amikor a világ nem tudta, hol van

- mondta a bajnokról Zala György a hunswim.hu oldalnak.

- Megvallom, én ezt a „hol a Milák?” kérdést egy kicsit felfújtnak éreztem akkor is, hiszen neki napra és órára előre meg kellett adnia a tervezett hollétét. Valami oka lehetett ennek az „elvonulásnak”, de én a részletekről nem tudtam és nem is kérdezgettem Kristófot erről az egészről. 

Vele úszásról csak abban a vonatkozásban beszélek, hogy mi a legközelebbi versenye és az arra történő eredményes felkészülése érdekében milyen erőnléti munkára lehet szüksége.

Milák Kristóf barátnője és a kocsik

Zala kiemelte, az úszásról szinte sosem beszélt Kristóffal. Ami tabu még, az a sportolónő barátnője.

Sokat beszélgetünk az autókról. Ha ezek szóbajönnek, nincs időhatár, rengeteget tud a legkülönfélébb márkákról, félelmetes a lexikális tudása. A divat is kedvenc témái közé tartozik, szeret elegánsan öltözködni, miként az órák is nagyon érdeklik. A csajokról, vagy a barátnőjéről viszont ritkán esik szó. Ami neki kényes téma, azt lehetőleg elkerüljük

-  árulta el Zala.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek