Tragédia

Most jött a lesújtó hír: váratlanul meghalt a válogatott focista

N.T.

Létrehozva: 2024.10.25. 07:20

A sportoló valószínűleg szívrohamot kapott.

35 éves korában elhunyt Abdelaziz Barrada, a marokkói és marseille-i egykori középpályás. A halál okát egyelőre még nem erősítették meg, de marokkói sajtóértesülések szerint szívrohamot kapott.

gyertya, gyász, tragédia, halál
Mindössze 35 éves volt Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Az ex-marokkói válogatott játékos 2021-ben vonult vissza a futballtól, miután 26 alkalommal lépett pályára hazájában, köztük a 2012-es londoni olimpián. Négy gólt szerzett, az utolsót 2015-ben.

A Marokkói Labdarúgó-szövetség a közösségi médiában tisztelgett a játékos előtt, és "nagy veszteségnek" nevezték a történteket. 

A Marokkói Királyi Labdarúgó Szövetség őszinte részvétét fejezi ki a korábbi marokkói válogatott Abdelaziz Barrada családjának, és rajtuk keresztül minden családtagjának és hozzátartozójának, valamint a nemzeti futballcsaládnak

- áll a közleményben.

Barrada 2011 és 2013 között 64-szer játszott a spanyol Getafe csapatában, és a 2014 és 2016 között eltöltött két szezon során kétszer volt eredményes a Marseille színeiben.

A klub őszinte részvétét fejezi ki a családjának, és osztozik a szerettei gyászában

- tette közzé Marseille a közösségi médiában.

A Ligue 1-ben eltöltött idő után Barrada az egyesült arab emírségekbeli Al-Nasrban, a török ​​Antalyasporban, végül a francia Lusitanos Saint-Maurban játszott,  bár nem lépett pályára, mielőtt három évvel ezelőtt befejezte pályafutását.

A francia származású Barrada a Paris Saint-Germain tartalékcsapatában kezdte pályafutását, aki a közösségi médiában tette hozzá:

 A klub őszinte részvétét fejezi ki családjának és szeretteinek ezekben a nehéz időkben.

- írja a BBC
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek