Hetedik mennyország

Szárnyal a boldogságtól Nagy Ádám: fia született Marco Rossi rekorderének

LL

Létrehozva: 2024.10.24. 14:45

A Spezia eredményeire is büszke lehet, de másra még inkább. Nagy Ádámot augusztus óta már hárman várják haza.

Nem verte nagydobra a hírt, de nem csak klubja remek szereplése miatt boldog Nagy Ádám. A 87-szeres magyar válogatott, ezzel Marco Rossi szövetségi kapitány keretében rekorder labdarúgó Olaszországban nyilatkozva árulta el, mik okoznak neki nagy örömöt ezekben a hónapokban. Az olasz másodosztály előző szezonjában nagy nehezen bennmaradt, idén ellenben feljutó helyen álló (kilenc forduló után még veretlenül második) Spezia légiósa egy magánéleti titkáról is lerántotta a leplet.

Érthető a válogatott Nagy Ádám boldogsága: immár kétszeres édesapa és a Spezia is magára talált
Érthető a válogatott Nagy Ádám boldogsága: immár kétszeres édesapa és a Spezia is a Serie A felé tart  Fotó: Sebastian Frej/MB Media

A két éve még élvonalbeli csapat megerősítésére télen kölcsönvett, majd nyáron megvett Nagy Ádám elismerte: a céljuk természetesen a további menetelés és a feljutás a Serie A-ba, de ehhez egységesen, igazi csapatként, a realitás talaján maradva kell küzdeniük. Ehhez neki a boldog családi háttér is segítséget jelent, hiszen "varázslatos pillanatokat" élt át.

Nagy Ádám eltávot kapott edzőjétől

– Hálás vagyok a klubnak és az edzőnknek (Luca D'Angelo – a szerző), aki a második gyermekem születésekor adott három nap szabadságot, hogy hazatérhessek és a feleségem mellett lehessek. 

Boldog vagyok Ágnessel és a fiainkkal, a 3,5 éves Vencellel és a 2,5 hónapos Bertalannal. 

Ráadásul a Speziával is szárnyalunk, és mindannyian nagyon boldogok vagyunk, még ha tudjuk is, hogy még nagyon hosszú a bajnokság – mondta Nagy.

A Spezia legközelebb pénteken (20:30-tól) a Barit fogadja.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek