VÁLASZ

Kár volt beszólni, vérig sértette Ronaldo testvére a világsztárt

(s)

Létrehozva: 2024.10.01. 11:30

Cristiano Ronaldo nővére, Elma Aveiro alaposan leszólta Antonio Cassanót, miután előzőleg az egykori olasz futballsztár pocskondiázta a fivérét.

Testvére kelt Cristiano Ronaldo védelmére. Az ötszörös aranylabdás futballsztárt az olaszok korábbi válogatott csatára támadta. Antonio Cassano 39-szer játszott talján nemzeti színekben és viselte a Roma, az AC Milan, az Inter, a Sampdoria, és rövid ideig a Real Madrid szerelését is. Az egykori csatár Cristiano Ronaldo 2009-es érkezése előtt egy évvel hagyta el a Bernabeu-t, így sohasem játszott együtt az ikonikus portugál támadóval, Cristiano Ronaldóval.

Ronaldo Cassanóval ellentétben a mai napig focizik Fotó: AFP

A 42 éves olasz ezt nyilatkozta a Viva El Futbol podcastnak: 

„Cristiano Ronaldo nem tudja, hogyan kell futballozni, pedig ha tudná, nem kilencszáz, hanem 3000 gólnál tartana. Gonzalo Higuain, Sergio Agüero, Karim Benzema, Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic és Luis Suarez bezzeg tudta, miként kell bekapcsolódni a csapatjátékba, Ronaldo viszont csakis a gólszerzéssel törődött”.

Ronaldo testvére, Elma Aveiro nem viselte el Cassano megjegyzését, és nemes egyszerűséggel labdaszedőnek titulálta az itáliait. Ezt írta Instagramján: 

Az ember felébred ezekre a dolgokra. Nem ismerem ezt a szegény srácot. Aligha tudja, hogyan kell 900 gólt szerezni. Azt mondják, Cassano labdarúgó volt, de szerintem tévednek.

- vette észre Elma bejegyzését a Metro
 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek