Düh

Ronaldo teljesen megőrült, kétszer is lejáratta magát – Videók

LM

Létrehozva: 2024.10.17. 12:30

Hiába volt nagy fölényben, Portugália nem tudta feltörni Skócia kapuját a Nemzetek Ligája csoportkörében. Cristiano Ronaldo végigjátszotta az összecsapást, azonban a 0-0-s döntetlent nem tudta megemészteni.

Portugália jól kezdte az idei Nemzetek Ligáját és az első három mérkőzését egyaránt megnyerte. Az együttes kedd este Glasgow-ban küzdött meg Skóciával. A portugálok hiába játszottak óriási mezőnyfölényben, nem tudták feltörni a jól védekező skótok kapuját, a találkozó végül 0-0-s döntetlennel zárult. Cristiano Ronaldo végigjátszotta a párharcot, a hármas sípszót követően viszont elszakadt nála a cérna.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo nem bírta idegekkel a portugál válogatott legutóbbi összecsapását (Fotó: AFP)

A 39 éves világklasszis azt nehezményezte, hogy Lawrence Visser játékvezető nem adott elég hosszabbítást, illetve a mérkőzés legvégén már nem engedte elvégezni a portugál szögletet, hanem lefújta a találkozót. Ezt követően Ronaldo hosszasan dühöngött, grimaszokat vágott, végül feldúltan az öltözőbe sietett, szúrta ki az Origo.

Ronaldo a lengyelek ellen az egója miatt került bajba

Az ötszörös aranylabdás a skótok elleni találkozó előtt betalált, október 11-én Lengyelország kapuját vette be. A szurkolók közül sokan azonban felháborodtak Ronaldo ünneplésén. A gólja előtt csapattársa, Rafael Leao a félpályáról indult meg és nagyszerű szólójával került ziccerbe, lövése azonban a kapufán csattant. A kipattanó Ronaldo elé került, aki köszönte szépen és az üres kapuba passzolta a labdát. Ezt követően a csapatkapitány viszont nem a földön fekvő, és az akciót kialakító Leaóhoz szaladt oda, hanem a másik irányba elindulva úgy ünnepelte a gólját, mintha ő vezette volna 50 méteren keresztül sikeresen a labdát.

A lengyelek elleni összecsapást végül 3-1-re nyerte meg Portugália. Négy fordulót követően az együttes 10 ponttal vezeti csoportját, mögöttük Horvátország hét ponttal a második, Lengyelország néggyel a harmadik, még Skócia csupán most szerezte meg első pontját. Ronaldo négy mérkőzés után három gólnál jár a sorozatban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek