Bajnokok Ligája

Szoboszlai hálás az élményért, őszinte nyilatkozatot tett

HWK

Létrehozva: 2024.10.22.

Érzelemdús meccs vár szerda este Szoboszlai Dominikra. A Liverpool magyar labdarúgója korábbi csapata, az RB Leipzig otthonában lép pályára a Bajnokok Ligájában.

Különleges mérkőzés vár szerdán este Szoboszlai Dominikra. A Liverpool magyar középpályása a Bajnokok Ligája-főtábla harmadik körében korábbi csapata, az RB Leipzig otthonában lép pályára (21 óra). A játékos számára örökre emlékezetesek maradnak a lipcsei évek, hiszen ott lett alapember egy topligában, kupákat nyert, s onnan szemelte ki magának a Liverpool. Nem csoda tehát, hogy érzelmekkel teli este vár rá. Az RB Leipzig honlapja a szerdai, Liverpool elleni BL-mérkőzés előtt megszólaltatta a magyar középpályást - írja a Magyar Nemzet.

Liverpool FC v Nottingham Forest FC - Premier League
Szoboszlai ezúttal Lipcsében lép fel Fotó: Andrew Powell

"A Liverpool nagyszerű klub, topcsapat a Premier League-ben szuper szurkolókkal, remek stadionnal. A bajnokságban minden meccsen hatalmas az iram, a hibákat megbüntetik az ellenfelek, de élvezem ezt a játékot. A szerdai mérkőzés természetesen különleges lesz számomra, hiszen két és fél nagyszerű évet töltöttem Lipcsében, sok embert ismerek. Nagyon hálás vagyok a két kupagyőzelemért és a rengeteg élményért, amelyekben részem lehetett itt. A Leipzignek köszönhetően váltam azzá a játékossá, aki ma vagyok. És a lipcsei időszak nélkül aligha juthattam volna el a világ legjobb bajnokságába" - mondta Szoboszlai.

A magyar válogatott csapatkapitánya hozzátette, nagyon várja, hogy szerdán találkozhasson a lipcseiekkel, még ha most ellenfelek is lesznek. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek