Top

Szoboszlait nem kímélték; leesik az állad a világsztár fotójától

SK

Létrehozva: 2024.10.06. 17:00

Szoboszlai üzent a kritikusoknak, Schumachert így még sosem láttad. Itt vannak a Bors legolvasottabb sport témájú cikkei a héten.

Szoboszlai Dominik második BL-meccsén is parádézott a Liverpool színeiben. Az első találkozón gólt szerzett Milánóban, majd a Bologna ellen adott gólpasszt. Ezzel üzent a kritikusainak, akiktől a szerdai meccs előtt kapott hideget-meleget. Nem véletlenül, a Wolverhampton elleni bajnokin a legrosszabb osztályzatot kapta a Pooltól, a szurkolók pedig már ki is tették őt a kezdőcsapatból. Szerencsére Arne Slot vezetőedző bízott benne.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Szoboszlai boldog és elégedett, de jól tudja: a java még hátravan!
Szoboszlai remekelt a BL-ben Fotó: NurPhoto via AFP

Korábbi menedzsere, Willi Weber révén került elő újra egy furcsa fotó Michael Schumachertől. A hétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta egykori barátját ugyanis nem hívták meg Schumi lányának esküvőjére.

Weber 1988-ban, egy ausztriai tehetségkutatón figyelt fel az akkor 19 éves Michael Schumacherre. Annak ellenére szerződtette a Forma–3-as csapatához, hogy a német fiú nem tudott fizetni, sem szponzort hozni magával – cserébe a bevételei 20 százaléka a menedzsert illették (ezért később "Mr. 20%"-ként is emlegették a sajtóban). Az összeismerkedésük idején készült ez a régi, "szakállas", pontosabban bajszos fotó Schumiról:

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.


Elvették a Fradi gólját

 

Fantasztikus meccsen kapott ki 2-1-re az óriásit harcoló Ferencváros az Európa-ligában a Tottenhamtől. A Fradi legjobb csatára, Varga Barnabás kétszer is betalált: az első gólját utólag les miatt elvették, majd a 90. percben csak szépíteni tudott.

Nem voltam lesen, nem éreztem, hogy előrébb lettem volna

- mondta a meccs után a csatár.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Varga Barnabás nagyot harcolt a Tottenham ellen Fotó: Magyar Nemzet

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek