Botrány

Videón a balhé: megint nem tudott viselkedni a pályán a Real Madrid világklasszisa

LM

Létrehozva: 2024.10.01.

Az Atlético Madrid és a Real Madrid derbije 1-1-es döntetlent hozott a spanyol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában. A feszültség azonban a hármas sípszó után sem múlt el, Vinícius Júniorról előkerült felvétel, amire rengetegen kiakadtak.

A Real Madrid sokáig vezetett az Atlético Madrid elleni derbin a spanyol labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában, utóbbi azonban a találkozó 95. percében egyenlített. Balhéból nem volt hiány, a mérkőzés egyszer félbeszakadt, történt kiállítás, Vinícius Júnior pedig napokkal az összecsapás után akasztott ki rengeteg embert.

Vinícius Júnior Koke
Vinícius Júnior ezúttal Kokéval balhézott Fotó: NurPhoto via AFP

A brazil szélső Marcos Llorentével és Rodrigo De Paullal is keménykedett, Kokéval folytatott szócsatáját azonban az egyik kamera élesben vette. Beszólásait le is olvasták a szájáról, Vinícius a következőket mondta az Atlético rutinos játékosának.

Vinícius Júnior újra alázott

Két Bajnokok Ligája-címem van, két Bajnokok Ligája-címem

– mondta Vinícius Júnior Kokénak, aki ironikusan tapsolt neki. Vini persze erre még tovább folytatta:

Két Bajnokok Ligája címem van, neked pedig semmid, igen, nincs semmid. Te kettőt veszítettél, én kettőt nyertem. Azért veszítesz, mert rossz vagy, rossz vagy. Én meg azért játszom itt, a Madridban.

A felvétel elég nagy felháborodást keltett a szurkolók körében. Vinícius, aki a hírek szerint idén megkapja az Aranylabdát, az elmúlt időszakban többször esett áldozatául rasszista támadásoknak. A Real Madrid játékosa akkor elmondta, hogy ő csak futballozni szeretne, ám ezt a kijelentését nem igazán tartja be. Tavaly többek között Willi Orbánt öklelte fel teljesen feleslegesen a Bajnokok Ligájában, a Bayern München elleni elődöntőn pedig Joshua Kimmichet alázta, hogy húzni tudja az időt.

A Real Madrid legközelebb október 5-én, szombaton a Villareal ellen játszik a spanyol bajnokságban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek