Test és lélek

Jön a Chiron retrográd: 3 csillagjegy összetört szíve most begyógyul

Bors

Létrehozva: 2021.12.04.

Gyógyító erejével a Chiron most 3 csillagjegy számára csodás időszakot hoz.

Forrás: Pexels

December 4-én a gyógyító Chiron retrográddá válik, és egészen december 19-ig hoz majd különleges időszakot három csillagjegy számára.

Kos

A szívfájdalom sosem szórakoztató, és ebből te most bőven kivehetted a részed. Szenvedélyes, odaadó személyiséged sebezhetővé tesz, ezért a szíved mindenki másénál jobban fáj, ha összetörik. A különleges együttállás alkalmával épp a Kosba ér a gyógyító Chiron, ezért most eljött az ideje, hogy a szíveden ejtett minden repedés beforrjon, és végre önmagad lehess.

Oroszlán

Hatalmas szíved van, ami csak hatalmasabbá teszi a fájdalmad. Rengeteg érzelmet zársz magadba, és ha egyszer megbízol valakiben, képes vagy elérzékenyülni. Összetört szíved fájdalmát már régóta kitartóan viseled, a fájdalmat pedig büszkén tűröd, mintha ez egyfajta hűség lenne afelé, aki ezt okozta neked. Ezúttal azonban a szabadság felé veszed az irányt, képes leszel elengedni minden fájdalmat és keserűséget, amit korábban okoztak neked.

Vízöntő

Legyen szó viszonzott vagy viszonzatlan szerelemről, részedről a romantika mindig a csúcson van, ezért is lehet, hogy az idők során felgyülemlett szívfájdalmad már nagyon nehezen viseled. A kivételes együttállás során végre rájössz, hogy nem érdemes tovább kínoznod magad a múltbéli fájdalmakkal, képes leszel megszabadulni mindentől, ami valaha bántott.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek