Csillagok

Ezt a csillagjegyet ma egy elképesztő szerelem tölti fel energiával

Címkék
horoszkóp

B.P.

Létrehozva: 2023.02.28.

A Skorpió ne görcsöljön, a Kos változtasson a hozzáállásán!

Kos
Eljött a nagy szembesülés napja. Egy ideje úgy tűnhetett, mintha összeesküdött volna ellened a világ, ám most rádöbbenhetsz, hogy a hiba nem is annyira a készülékedben, sokkal inkább benned van. A jó hír, hogy mindössze a hozzáállásodon kell változtatnod és egycsapásra helyreáll a rend

Horoszkóp, asztrológia, csillagképek, ezotéria
Fotó: Pixabay

Bika
Már már zavarba ejtő megérzéseket tapasztalsz ma. Nem árt elgondolkodnod rajtuk és komolyan venned ezeket az iránymutatásokat. Jelentős változás előtt állsz, még ha nem is látod kristálytisztán, hova is vezet ez az út, melyen talán most teszed meg az első lépéseket, de érdemes elindulnod rajta.

 

Ikrek
Ez a kedd más, mint a többi: kiderül a humorérzékedről, hogy micsoda fegyver! Nem csak támadni lehet vele, de védekezni is! Egy provokatív nézeteltérés várhat ma rád, akkor jársz a legjobban, ha megpróbálsz távolságot tartani, kimaradni belőle. Ebben segíthet most a humorérzéked!

 

Rák
Ma végre pontot tehetsz egy olyan ügy végére, amit már régóta szerettél volna elvégezni, de a bokros teendőid megakadályoztak benne. A kipipált feladat ráadásul nem csak megkönnyebbüléssel tölt el, de nem várt meglepetéssel is kecsegtet!

 

Oroszlán
Ide nekem  az oroszlánt! – mondhatnád, mintha túlcsordulna benne a pozitív életerő. Úgy tűnik, egy olyan bimbózó szerelem tölt fel energiával, amilyenre még nem volt példa az életedben.

 

Szűz
Meglepő hírek jutnak el hozzád, ám a bizalmas információkat most különösen fontos bizalmasan kezelned. Légy a titkok őrzője, nehogy az ingatag helyzet rossz irányba mozduljon el. A tudás hatalom, gondold végig, mit tudsz belőle a javadra fordítani!

 

Mérleg
Úgy érzed, ez a te napod! És bizony jól érzed! A keddre kitűzött terveid minden különösebb gond nélkül valóra válnak, sőt, még egy rendkívül kellemes meglepetés is vár ma rád

 

Skorpió
Ne görcsölj! Az aggódás nem segít, viszont árt. Ne feledd, amin nem tudsz változtatni, arra kár időt és energiát pazarolni! Inkább élvezd a napot – rád fér! A pénzügyi nehézségeid nemsokára megoldódnak.

 

Nyilas
Ki hitte volna, hogy ilyen érzelmi hullámvasútra képes egy párkapcsolat?! Most már te magad is tudod, ráadásul kedveseddel benne is vagytok a sűrűjében. Mi lenne, ha nézőpontot váltanál és megpróbálnál úgy tekinteni a párodra, mint a megismerkedésetek idején?! Lehet, hogy újra megtörténik a csoda! 

 

Bak
Tudod és érzed, hogy nincs valami rendben a környezetedben. Valaki hadat üzent neked. Ha nem segít, hogy levegőnek nézed, akkor kénytelen leszel szembeszállni vele. Ahogy Caesar mondta: „Ha békét akarsz, készülj a háborúra!”

 

Vízöntő
Nem ártana elgondolkodnod azon, kit milyen szinten engedsz be az életedbe! Bár jó emberismerő vagy, a rutinodat valaki kijátszhatta és a bizalmadba férkőzve átjutott azon a bizonyos szűrőn. Légy fokozottan óvatos!

 

Halak
Ma könnyen bővülhet az ismerőseid listája, akár szerelmet, akár barátot keresel. Ám ne hagyd, hogy a lehetőséggel járó lelkesedésed óvatlanná tegyen! Sőt, most érdemes igazán megfontoltnak lenned! Megéri!

(Forrás: Astronet)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek