Horoszkóp

Ez a csillagjegy fontos döntés előtt áll, de a Szűz telihold ma támogatja

Címkék
horoszkóp

B.P.

Létrehozva: 2023.03.07.

Elképesztő, kinek mit hoz a telihold a Szűz jegyében!

KOS
Ha nem lenne elég a csapnivaló időjárás, kedden telihold van a Szűz jegyében, ami még inkább feszültté tesz. Valószínűleg emiatt sem tudtál valami jól aludni az éjszaka. Mentsd meg a napod, ezen a kedden semmit se vegyél túl komolyan!

horoszkóp, csillagjegy, ezo, ezotéria, álmok, vágyak, álmodozik, Shutterstock, Pixabay
Fotó: Shutterstock, Pixabay

BIKA
Fontos döntés előtt állsz, a mi nyomaszthat kissé, de ne várj vele tovább! A Szűz telihold támogatásával meghozhatod a megfelelő döntést. Lényeges, hogy ebben a kérdésben az érzelmek helyett az értelem vezessen!

 

IKREK
Nem indult jól a reggel és a folytatás sem ígérkezik túl rózsásnak. Mintha mindenkinek pont veled lenne baja! Szerencsére ez nincs így, „mindössze” a Szűz telihold fokozza a feszültségeket. Ma ne hozz fontos döntéseket, egyszerűen csak éld túl a napot!

 

RÁK
Szabadidő? Ó, az most a legkevesebb! Tengernyi a teendőd, de meglepő módon ettől most nem esel kétségbe, sőt! Ráadásul ma valakit rendkívül boldoggá tehetsz, pláne, ha olyan a munkád, hogy emberekkel foglalkozol. Joggal érzed majd a nap végén: szép az élet!

 

OROSZLÁN
Csak okosan: ma nem neked kedveznek a csillagok, ezért jobb, ha kerülöd a megmérettetéseket és minden olyan helyzetet, amiben alulmaradhatsz. Kíméld magad! Bőven lesz még lehetőséged bizonyítani helytállásodat!

 

SZŰZ
Sorsfordító nap ez a mai, használd ki a benne rejlő lehetőséget! A lényeg, hogy jól válaszd meg a célt és tegyél meg érte mindent! A Szűz telihold is megsegít ezen a kedden.

 

MÉRLEG
Erre igazán nem számítottál: olyan ajánlat kerül eléd, amit lehetetlen visszautasítani. Vagy mégsem? Ne mondj rá egyből igent, fontold meg, gondold végig, jelenthet-e akadályt más téren! S ha belemész, lesz rá elég időd, eneriád?!

 

SKORPIÓ
Szereted az izgalmakat, ez nem vitás, de most rossz döntést hoztál. Vállald a felelősséget, ismerd be, hogy hibáztál! Itt a mielőbbi békülés ideje! Vagy feszültségben akarod megünnepelni a szerdai nőnapot

 

NYILAS
Elképesztő fordulatot és megtapasztalást hoz számodra mai nap: olyan munkatársad biztosít a támogatásáról, akiről ezt korábban sosem feltételezted! Úgy tűnik, mások is észrevették jó szándékodat és őszinteségedet. 

 

BAK
Nincs visszaút: olyan feladatot kapsz, amire sosem vágytál. Már a megbízás híre is beárnyékolja a napodat, pedig ez egy jó lehetőség! Próbára tesz, de megéri belevágni. Gondold végig, és rájössz!

 

VÍZÖNTŐ
Szavaid irányt mutatnak és erőt sugallnak pártfogoltjaid számára. Ráadásul az ő támogatásukkal te magad is jól jársz! Lassan ugyan, de biztosan valóra válik a terved, ráadásul az ő segítségükkel!

 

HALAK
Ezúttal kifejezetten inspiráló lehet számodra a Szűz telihold feszültsége! Meglátod, a megérzéseidet az idő igazolja, csak hallgass rájuk! 

(Forrás: Astronet)
 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek