Csillagok

Ez a csillagjegy ma megfontolandó ajánlatot kap

Címkék
horoszkóp

B.P.

Létrehozva: 2023.03.22.

Lelkizős nap vár a Szűzre, extra terhet kap szerdán a Mérleg.

KOS
Szerdán két mondás kavarog a fejedben: Túl szép, hogy igaz legyen, illetve Aki mer, az nyer. Vajon melyikre hallgass most, amikor egy tökéletesnek hangzó ajánlatot kapsz. A legjobb, ha nem kapkodsz, hanem döntés előtt kellőképpen utánanézel a dolognak. A megfontolandó ajánlatot érdemes megfontolni!

ezo, horoszkóp
Fotó: Pixabay

BIKA
Szívesen segítesz másoknak, ugyanakkor nem hagyod, hogy kihasználjanak. Remek emberismerő vagy és jó a megérzéseid. Általában. A mai nap azonban próbára tehet, legyél a kelleténél is körültekintőbb azokkal, akik kérésükkel megkeresnek.

 

IKREK
Senki sem szereti, ha kóstolgatják, márpedig ma górcső alá vehetik a higgadtságodat. Használd ki a helyzeti előnyt, azt, hogy tudod, mi vár ma rád, így nem ér váratlanul a piszkálás, a burkoltnak tűnő támadás. A legjobb lesz, ha nem reagálsz rá!

 

RÁK

Hajlamos vagy arra, hogy elkalandozz, pedig ma rendkívül fontos. hogy a feladatodra összpontosíts. Nem lesz könnyű, mert egy váratlan esemény bezavarhat. Ha kell, készíts listát a teendőidről és tedd látható helyre, hogy segítsen fókuszálni!

 

OROSZLÁN
Élvezed az életet, ha te lehetsz a középpontban és úgy történnek a dolgok körülötted, ahogy te szeretnéd. Ám ez mintha most nem így lenne és emiatt kezd betelni nálad a pohár. Gondold végig, min szeretnél változtatni és ehhez mire vagy kire van szükséged. Ha tudod, mi a célod, könnyebben elérheted. Nem árt egy-két jó stratégia hozzá, ma elkezdhetnéd kidolgozni azokat!

 

SZŰZ
Lelkizős szerda elé nézel, de ez egyáltalán nem baj. Bár tőled kérnek segítséget, hamar beláthatod, hogy neked is szükséged van egy jó kis beszélgetésre. Talán észre sem vetted, de túl sok minden nyomja a szíved, ideje könnyíteni rajta!

 

MÉRLEG
Dobd be magad, s ha kell, dobj be egy extra kávét is! Ezen a szerdán komolyabb terhelés vár, de nem engedheted meg magadnak, hogy ne végezd el a rád váró feladatokat. Ha mindez nem lenne elég, egy rendkívüli akadály is nehezítheti a pályát.

 

SKORPIÓ
Rég volt ennél simább, már-már unalmas napod. Ám a látszat csal. Úgy felpöröghetnek ma körülötted az események, hogy csak kapkodod a fejed. Cselekedned kell, mégpedig okosan. Szóval hagyd a tespedtséget és frissítsd fel a tested és az elméd, hogy ha cselekedni kell, akkor készen állj!

 

NYILAS
Itt az idő megálmodni a jövődet! Vizsgáld meg az eddig elért eredményeidet, nézd meg, milyen célokat tűztél ki és hol tartasz azok megvalósításában! A tavasz az újjászületés évszaka: gondold végig, neked miben kell megújulnod, s mi kell ahhoz, hogy ez sikerüljön!

 

BAK
Derült égből villámcsapásként ér, hogy egy feltételezett támogatód most a korábbiaktól gyökeresen eltérő hozzáállást képvisel. Ne nyalogasd a sebeidet és ne süppedj bele az önsajnálatba! Itt az ideje, hogy felülvizsgáld a kapcsolataidat, beszélgess el a környezeteddel, nézd meg, tényleg úgy zajlanak a dolgok, ahogy gondolod vagy sem. Lehet, a mostani ijedtség valójában csak figyelmeztetés volt, hogy elkerülj egy még nagyobb rosszat!

 

VÍZÖNTŐ
Jól látod és hallod: nyíltan kritizálnak. Valószínűleg a provokátor nincs tisztában azzal. hogy te nem az a típus vagy, aki hagyja magát. Nem csak felveszed a kesztyűt, de használod is. Keményen.

 

HALAK

Képtelen vagy visszafogni magad: olyan pletykát hallottál, ami kapcsán úgy érzed, azonnal meg kell osztanod. Ugye tudod, hogy pontosan így terjednek az álhírek? Ha valóban nem tudsz megálljt parancsolni a szóbeszéd továbbadásának, legalább úgy fogalmazz, hogy ha kiderül, tényleg kamu volt, akkor ne vessen rád rossz fényt!

 

(Forrás: Astronet)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek