Ételmentő

6 tipp, hogy ne kelljen kidobni a húsvéti sonka maradékát

Piréz

Létrehozva: 2023.04.11.

Mutatjuk, hogyan lehet „újrahasznosítani” az ünnepi asztalról megmaradt ételeket.

A húsvéti nagy evészetek után alighanem sokaknak már csömöre van a sonka-tojás-torma „szent” háromságától. Mégsem kell jövő ilyenkorig lefagyasztani vagy kidobni az ünnepi ételeket. 

Fotó: Pixabay

A Mindmegette most olyan maradékmentő sonkás recepteket gyűjtött össze, amelyek kissé átalakítják, ha úgy tetszik, felturbozzák a már elkészített alapot, így biztosan senki nem fogja visszautasítani. Nézzük az ajánlataikat!

1. TEJFÖLÖS-PIKÁNS SONKALEVES>>> 

2. SONKÁS TÉSZTA CSŐBEN SÜTVE>>> 

3. SONKÁS TACO HÁZI TORTILLÁVAL>>> 

4. SONKÁVAL TÖLTÖTT POGÁCSA>>> 

5. DUPLASAJTOS TEPSIS KRUMPLI MARADÉK SONKÁBÓL>>> 

6. JÓKAI-BABLEVES>>> 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek