Ezo

Megérkezett az anyahoroszkóp: Csillagjegyünk sokat elárul arról, milyen anyák vagyunk

Létrehozva: 2023.05.07.

Gondoskodó, túlféltő szigorú vagy inkább megengedő? Minden anya másként neveli gyermekét. De most megtudhatjuk, csillagjegyünk alapján milyen típusú anyukák is vagyunk.

Természetesen, ahogy oly sok minden, ez sincs kőbe vésve, hisz senki sem tudja, hogyan kell jól csinálni. De ezek az elemzések egyfajta mankóként szolgálhatnak a mindennapokban, hogy tudjuk mik azok a dolgok, amire érdemes odafigyelni. Lássuk, kinek mi a gyengéje és az erőssége!

anya, édesanya, kislány
A csillagok megmondják, milyen édesanyák vagyunk  Fotó: Pixabay

Kos

Hajlamos az önzőségre, ezért kezdetben nehéz megszoknia az anyaszerepet, és saját igényeit a háttérbe szorítani. De ha ezen túllendül, a Kos nőből egy igazi harcos édesanya válik, aki bármire képes a gyermekeiért.

Bika

Nagyon könnyen veszi az anyaságot. Türelmes, kedves, ugyanakkor nagyon erős, stabil jellem. Néha makacs, és túlságosan is földhö ragadt, ami komoly probléma lehet a későbbiekben, amikor a kicsik kamaszodni kezdenek.

Ikrek

Soha semmilyen módon nem korlátozza őt az anyaság. Az Ikrek anyuka nyitott, remek hallhatóság és jó barát. Szeret elfoglalt lenni, de soha nem elég elfoglalt egy vidám beszélgetéshez. Bármiről lehet vele társalogni, így elég korán a szex is szóba kerülhet nála.

Rák

A Rák nő anyaságra született. Nincs a világon semmi, amit ne tenne meg családjáért. Nem tud nem birtokolni, ez az ő szeretetnyelve. Imádja a gyermekeit, és mindig ott áll mellettük, bármiről is legyen szó. Ráadásul a legnyűgösebb apróságot is képet megnyugtatni.

Oroszlán

Büszke természetű, harcos személyiség, aki szinte majomszeretettel képes imádni gyermekeit, úgy véli, az ő gyermekeinél nincs szebb és okosabb teremtmény a világon. Gyakran nagyon gyerekes tud lenni, de épp ezért, mindig jó a társaságában lenni.

Szűz

A Szűz anya szinte mindenre képes. Az anyaság mellett karriert épít, háztartást vezet, odafigyel családja igényeire és közben mindent megjavít, megszerel. Olykor túlságosan is kritikus gyermekeivel szemben, de mindig az ő érdeküket tartja szem előtt.

Mérleg

A Mérleg nő általában jobb feleségnek, mint anyukának. Ez persze nem jelenti azt, hogy anyaként ne szeretné gyermekeit. A béke és a harmónia a legfontosabb számára, ezért mindent képes megtenni. Ezt az életfilozófiát a kicsiknek is megtanítja egy-egy vita során.

Skorpió

Ő a legjobb motivációs edző. Lojális és őszinte. A Skorpió anya mindig magasra teszi a mércét, és erre ösztönzi gyermekeit is. Ha látja bennük a tehetséget, mindent elkövet annak érdekében, hogy magasra törjenek, és elérjék a céljaikat.

Nyilas

A Nyilas anya nem szereti idejét a konyhában tölteni, ennek ellenére imádja finom ételekkel kényeztetni gyermekeit. Hatalmas szíve van. Laza édesanya, aki minden mókában benne van, és igyekszik is a gyermekkor minden pillanatát kihasználni.

Bak

A Bak édesanya mindenből a legjobbat adja gyermekének. A mennyiség helyett a minőséghez ragaszkodik. Fontos számára az anyaság, ezért komolyan veszi a szülői feladatokat. Sokat dolgozik a háztartás mellett is, aminek következtében a gyerekek eltávolodhatnak tőle.

Vízöntő

A Vízöntő anya jó kedélyű és kiegyensúlyozott. Egyedülálló módon szemléli a világot, és így a gyermeknevelést is. Szívesen merül el a kicsikkel együtt a kreativitás világába. De bármennyire is szereti gyermekeit, mindig marad benne egyfajta távolságtartás.

Halak

A Halak jegyű édesanya érzékeny és empatikus lélek. Mindenkihez kedvesen áll hozzá, így az általa nevelt gyerekek is álmodozóak, kreatívak és érzékenyek. A szabályok betartás gyakran gondot okoz számára, ezért úgy tűnhet túlságosan megengedő. Odaadása azonban nem is határokat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek