Horoszkóp

Pénz és szerelem: ez a csillagjegy váratlan fordulat előtt áll ma

Címkék
horoszkóp

B.P.

Létrehozva: 2023.05.03.

Módosítva: 2023.05.03.

A Baknak ma döntenie kell, az Ikrek legyen elnéző.

KOS
Akár hiszed, akár nem: ez a szerda a te napod! Lehet hogy erről nem tud mindenki, éppen ezért ne hagyd, hogy bárki belerondítson a terveidbe. Jó irányt választottál, tartsd a szemed a célon! 

horoszkóp, csillagjegy, ezo, ezotéria, álmok, vágyak, álmodozik, Shutterstock, Pixabay
Fotó: Shutterstock, Pixabay

BIKA
Lehet, hogy nem ezzel a gondolattal ébredtél reggel, de most már tisztán látod: felelősségteljes döntést kell hoznod a munkahelyeden. Ne feledd, sokaknak is vannak tanácsadói, te is kikérheted tapasztalt kollégák véleményét a kérdésben. Dönts megfontoltan!

 

IKREK
Csak annyira legyél szigorú másokhoz, amennyire szeretnéd, hogy veled azok legyenek! Kerüld a kettős mércét és ne feledd: az igazságosság olykor nagyvonalúsággal, kegyelemgyakorlással jár.

 

RÁK
Túl jól indult egy új kapcsolat, máris itt az első nehézség. Azért nem kell mindent feladni: ha elég kitartó vagy, újabb unszimpatikus dolgok derülhetnek ki szíved választottjáról. Vésd az eszedbe: minél jobban ismered, annál jobban szeretheted a másikat!

 

OROSZLÁN
Lehet, hogy az időjárás nem túl kegyes, ám a magánéleted kifejezetten felhőtlen! A munkában ugyan előfordulhatnak nehézségek, de ma valahogy könnyedén átlendülsz az akadályokon. A jókedved ragadós!

 

SZŰZ
Ma hamar jöhet a baj: elég egy rossz megfogalmazás vagy egy félreértés, és máris magyarázkodhatsz arról, hogy valójában mit mondtál, mit is akartál mondani. Lehet, érdemesebb ezen a szerdán inkább figyelni és hallgatni, semmint beszélni.

 

MÉRLEG
Az élet törekszik az egyensúlyra, így az elmúlt időszak nehézségei után mintha könnyebb napok jönnének. Rád is fér a fellélegzés, használd ki a lehetőséget és találj egy olyan programot, ami növeli a szervezetedben a boldogsághormonokat!

 

SKORPIÓ

Egyre több irigy tekintet figyeli a mozdulataidat. Igazán mázlista vagy. Tartsd észben, hogy mindenki a maga szerencséjének a kovácsa! Ez a kifejezés pedig jól példázza: a sikerért bizony keményen meg kell dolgozni – a továbbiakban is.

 

NYILAS
Nem véletlenül tartasz ott a karrieredben, ahol. Megdolgoztál érte, de a tiszteletet sokkal inkább azzal érheted elé, ha szerény vagy és segítőkész, nem pedig bántó és lekezelő. Érdemes ma gyakorolnod az alázatot és a figyelmességet. Meglátod, mindkettő meghozza gyümölcsét!

 

BAK
Rég vártál egy ilyen lehetőségre a karrieredben, ám most mintha mégis elbizonytalanodnál. A plusz munka plusz pénzzel jár, viszont kevesebb időd marad önmagadra és a szeretteidre. Mérlegelj és ha ma nem tudsz dönteni, kérj egy-két nap gondolkodási időt és fontold meg jól, merre tovább!

 

VÍZÖNTŐ
Pénz és szerelem. Akár hiszed, akár nem: a kettőnek most meglepően sok köze lehet egymáshoz. Figyeld a jeleket és párod, kollégád szavait, hogy megtaláld a kedvező fordulatot hozó összefüggést!

 

HALAK
Őszintén: nincs elég bajod? Ahelyett, hogy árgus szemekkel keresnéd a konfliktushelyzeteket, fókuszálj inkább az anyagi lehetőségekre! Most nem akárhol lelhetsz pénzt! Koncentrálj a lehetőségekre, a csillagok megsegítenek!

(Forrás: Astronet)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek