Ezo

Három csillagjegy, aki folyton kétkedik magában

Létrehozva: 2024.06.30.

Ők azok, akiket valósággal felőrül a bizonytalanság. Ezekre a csillagjegyekre bizony ráférne egy önbizalom-tréning.

Mindannyian ismerünk a baráti körünkben olyanokat, akik az élet minden területén magabiztosak, vagy legalábbis külső szemlélő számára annak tűnnek. Aztán vannak azok, akikről már első találkozáskor pontosan tudjuk: mindig és minden helyzetben kétkednek önmagukban, a döntéseik helyességében, egy-egy lépés megtételében, így valósággal megbénítja őket ez a helyzet. Nem rossz emberek ők, egyszerűen csak kibabrált velük a horoszkópjuk. Most a csillagjegyük segítségével leleplezzük, kikről is van szó!

Kiderült, melyik csillagjegyre mosolyog rá a szerencse szökőévben! /
Ezek a csillagjegyek kétkednek a leginkább magukban  Fotó: Bors

Csillagjegyek, akik mindenben kétkednek, legfőképp magukban

Halak

Ez a víz elemű jegy nem elég, hogy rendkívül érzékeny, de bolygójának, a Neptunusznak köszönhetően javíthatatlan álmodozó is, aki folyamatosan a felhők közt jár. A baj nem is akkor történik, amikor a jegy szülöttei álmodoznak, sokkal inkább akkor, amikor végre kiszabadulnak saját fantáziavilágukból. Ekkor ugyanis elkezdenek aggódni azon, miről maradtak le, ki előtt járatták le magukat, míg az álomvilágban jártak, ráadásul olyannyira rápörögnek erre a kérdésre, hogy az hatalmas stresszel tölti el őket, és emiatt még a legegyszerűbb döntéshelyzetekben is teljes bénultság lesz úrrá rajtuk.

Ikrek

Ha valaki, hát az Ikrek mindig megkérdőjelezi önmagát, már csak jegye kettősségéből adódóan is. Bolygója a kommunikációért felelős Merkúr, ami miatt az Ikrek folyamatosan aktív párbeszédben áll önmagával. Olyannyira felpörög belül, hogy képtelen megpihenni, képtelen kikapcsolni. Ez pedig belső feszültséghez vezet, valamint minden egyes kérdés, minden egyes döntéshelyzet túlgondolásához. Ő az, aki fejben lejátszik minden lehetőséget, mikor mi romolhat el, mikor mi mehet félre, és ez a sok aggasztó lehetőség aztán teljesen megbénítja. 

Mérleg

Aligha lehet meglepő, hogy eme egyensúlyra törekvő, konfliktusokat mindenáron kerülő, mindent mérlegelő jegy is felkerült a listára. Gyakorlatilag ő az, aki nélkül ez a lista nem is jöhetne létre. A Mérleg imádja, ha igaza van, ha jól döntött, sajnos azonban a legritkább esetben lehet olyan döntést hozni, ami bizonyosan helyes, ez pedig felőrli. Ráadásul mivel mindenkivel jóban akar lenni, mindenkinek örömet akar okozni, ezért folyamatosan azt kérdezgeti magától: ugye nem nevettem ekkor vagy akkor túl cinikusan? Ugye nem szóltam közbe, amikor ez vagy az beszélt? Ugye nem mondtam olyat, ami ennek vagy annak nem tetszhet? Ezek a kétségek a nap 24 órájában ott vannak a Mérleggel, szabályosan megbénítva őt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek