Horoszkóp

Most átírja a terveidet az univerzum, 5 csillagjegy kapcsolata vesz éles fordulatot

Bors

Létrehozva: 2024.06.26.

Készen állsz valami újra? Az események alakulásával te magad is meg fogsz változni!

Ha a szerelem egyfajta csatatér, akkor ezen a héten három csillagjegy képviselői kerülnek ki belőle győztesen! Vasárnapig elindul a változás, ami a magánéleted alakulására hat ki leginkább!

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
Pozitív változásokra számíthatsz! (Fotó: Pixabay)

Bak
Még ezen a heten lehetőséged nyílik romantikázni. Eddig úgy tekintettél a szerelemre, mint valami olyasmire, amiért meg kell dolgozni, de most rájössz, hogy egyszerűen csak megérdemled a boldogságot valaki mellett a varázslatos személyiséged miatt. Ez a felfogás mindent megváltoztat, sokkal harmonikusabbá teszi a kapcsolatodat!

Halak
Gyakran úgy érzed, hogy önmagad ellensége vagy, amiért sokszor meggondolod magad. A kapcsolatodat elhomályosítják a múltbeli tapasztalataid, de most ráébredsz, hogy a rossz dolgok és csalódások nem kell, hogy rendre megismétlődjenek! Ha nem félsz átadni magad a szerelemnek, akkor a héten új szintre léphettek a pároddal!

Mérleg
Döntést kell hoznod: végül azt a szerelmet választod, amit mindig is megérdemeltél? Ehhez el kell engeded azt, aki nem hozzád való és hátráltat! Gondold át, hogy a megfelelő ember mellett kötöttél-e ki, és ha úgy érzed, még nem találtad meg a nagy Őt, akkor jobb ha felkészíted magad az újrakezdésre. A jó hír az, hogy az igazi szerelem megtalálása ezúttal könnyebb lesz!

Skorpió
Jól áll neked a változás, légy büszke arra, hogy milyen messzire jutottál! De fel kell készülnöd, mert ez még csak a kezdet... Próbálj nyitott és bizakodó maradni, mert a hét végén egy váratlan ajánlatot kapsz, amely új lehetőségeket nyit meg az életedben, sőt a párkapcsolatodban is. Amit most nyersz, az nagyobb lesz annál, mint amit elveszíthetsz!

Kos
Végre ráébredsz arra, hogy mit akarsz igazán. Itt az ideje, hogy meglásd a lehetőségeidet, legfőképp a szerelem terén. Van az életedben egy különleges ember, aki megdobbantotta a szívedet, és már nem érdemes tovább halogatni a következő lépés megtételét. Bízz a megérzéseidben!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek