Ezotéria

Erre a 2 csillagjegyre bazinagy hatással lesz a júliusi újhold

B.

Létrehozva: 2024.07.05.

Két csillagjegynek még több energiája lesz.

A nyári napforduló beköszönte óta mindenki a Rák hullámain szörföl, de ma, július 5-én, amikor a Nap egyesíti erőit a Holddal – a Rák uralkodó bolygójával – nagy változások következnek be. Ez a nap új kezdetekre inspirál, energiája pedig előmozdítja a gondoskodás érzését. Ez minden csillagjegyet érint, de van kettő, amelyek szülöttjeinek ez még nagyobb intenzitású - írja a Bustle.

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
A nyári napforduló beköszönte óta mindenki a Rák hullámain szörföl, de ma, július 5-én, amikor a Nap egyesíti erőit a Holddal – a Rák uralkodó bolygójával – nagy változások következnek be Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Az újhold energiája segíthet abban, hogy kapcsolatba lépjünk intuíciónkkal, és megtaláljuk a módját, hogyan vigyünk több biztonságot, kényelmet és érzelmi megértést az életünkbe. És bár lehet, hogy különösen érzékenynek érezzük magunkat, a Mars és a Szaturnusz közötti élénkítő kapcsolatnak köszönhetően ez egyben nagyszerű alkalom az új projektek elindítására is. A Mars és a Szaturnusz által támogatott holdvilág mindenkinek megadja azt a motivációt és kitartó összpontosítást, amelyre szükség van ahhoz, hogy komoly lépéseket tegyünk a legtávolabbi céljaink felé. A júliusi újhold által leginkább érintett két csillagjegynek azonban még több energiája lesz mindehhez.

Rák (június 21. - július 22.)

Ez az éves újhold a te jegyedben, a Rákban, tehát ez egy erőteljes pillanat a magok elültetésére, amit a következő hat hónapban gondozni szeretnél. Nem idegen tőled, hogy mély érzésekbe merülj, vagy intuíciód hullámait lovagold meg. Egy kis önvizsgálat izgalmas áttörésekhez és ihletkitörésekhez vezethet, ezért adj magadnak egy biztonságos teret az összes felfedezésedhez, a céljaidhoz, reményeidhez, anélkül, hogy azon aggódj, mások mit gondolnak majd. Meglepődhetsz, hogy vágyaid milyen világosan jelennek meg.

A romantikus Vénusz bolygó is a jegyedben van, és a Naphoz és a Holdhoz hasonlóan a Mars és a Szaturnusz baráti aspektusai is támogatnak. Ez nem csak egy pompás születésnapot hoz számodra, hanem az értékeiddel is kapcsolatba kerül, és lehetővé teszi, hogy a szíved beletedd minden célodba.

Halak (február 19. - március 20.)

Ez az újhold fontos lehet a kreativitás ápolásához és az inspiráció új hullámának megidézéséhez az életedben. Készen állsz arra, hogy teljes szívedet kiadd szenvedélyes projektjeidben, hobbijaidban vagy egyéb önkifejező tevékenységeidben. Minden romantikusnak tűnik, és most könnyű összekapcsolódni az örömmel. Érzelmeid izgalmas helyekre vezetnek, ezért kövesd a szíved.

Azonban nem csak lebegsz a tengeren, céltalanul keresve az élvezetet. A jegyedben lévő Szaturnusz bolygó pozitívan kapcsolódni fog mind a Holdhoz, mind a Marshoz az újhold idején, így megadja neked a szükséges állóképességet, hogy mindenféle új ötletet és kapcsolatot generálj, és elültesd a magokat a törekvéseidhez.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek