Horoszkóp

Ez a csillagjegy okoz csalódást: mindent elfelejtenek, a jeles napokat is

Bors

Létrehozva: 2024.07.02.

Ettől még nem rossz barátok, egyszerűen csak másra koncentrálnak. Sejted, kikről lehet szó?

Van 3 csillagjegy, amely nem igazán tudja észben tartani a fontos dátumokat. Könnyen lehet, hogy a születésnapodon is a saját világával van elfoglalva, ezért elfejelt felköszönteni!

csillagjegy, horoszkóp, karrier, asztrológia, siker, pénz
Emlékszel a fontos dátumokra? (Fotó: Pexels)

Bika
Bizonyos szempontból megbízható, gyakorlatias személyiség vagy, hisz meghallgatod a barátaidat és mellettük állsz, ha baj van. Amikor viszont dátumokról, akár születésnapokról, akár találkozókról van szó, akkor kicsúszik a lábad alól a talaj. Az okozza a feledékenységed, hogy hajlamos vagy a napi rutinodra és a személyes kényelmedre összpontosítani. Jó eséllyel néhány nap csúszással kapsz észbe, akkor pedig nem győzöl bocsánatot kérni.

Ikrek
Intellektuálisan kíváncsi és szociálisan élénk vagy. Szeretsz ösztönző beszélgetéseket folytatni, ugyanakkor egyik ötletről a másikra ugrálsz. Ez a kettős természet feledékenységhez vezet. Úgy tűnik, veled minden kétszeres sebességgel történik, mert hajlamos vagy a versengésre. Az egyik pillanatban hétfő reggel van, aztán hirtelen péntek – és fogalmad sincs, mivel ment az idő. Az elméd is zsúfolásig tele van, így könnyen átsiklasz például a barátaid a születésnapján, vagy összekevered a dátumokat.

Nyilas
Mindig úton vagy és a következő nagy kalandot keresed. Mivel rengeteg terved van, hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni a mindennapok történéseit, így gyakran feledkezel meg a születésnapokról vagy évfordulókról. Feledékenységed abból fakad, hogy a jelen pillanat helyett a jövőbeli lehetőségekre összpontosítasz! Nem vagy az a típus, aki egy naptárral orvosolná ezt a problémát, de a viselkedésedhez idővel a szeretteid is hozzászoknak.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek