Mani

Ennek a 3 csillagjegynek ígérnek gazdagságot a csillagok

Létrehozva: 2024.07.21.

Vannak, akiknek mintha minden összejönne anyagi téren. Sokan úgy érzik, ők azok, akiket az univerzum is támogat a sikereikben. Tényleg így lenne? Csillagjegyük alapján leplezzük le, kik azok, akik egyszerűen vonzzák magukhoz a pénzt.

Vannak emberek, akik szabályosan vonzzák a jólétet, a pénzt. Olyan a gondolkodásuk, olyan a kisugárzásuk, olyan a kiállásuk, hogy nem tehet mást az univerzum sem, mint támogatja őket. Hogy kik ők és miért ilyen sikeresek? Csillagjegyük segítségével fejtjük meg a titkot.

horoszkóp, csillagjegy
Egyes csillagjegyeket mintha az univerzum is támogatná sikereik elérésében  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiknek minden összejön

Oroszlán

Aligha meglepő, hogy a karizmatikus és sármos, vezetőnek született Oroszlán helyet kapott ezen a listán. Mondhatni: nélküle nem is lehetne ez a lista. E jegyet a Nap uralja, ezen égitest pedig olyan energiával vértezi fel őt, hogy annak nincs párja. Az Oroszlán elfogadja önmagát, ismeri a saját értékeit, erősségeit, lehetőségeit, és kész is ezeket kamatoztatni.

Bak

A keményen dolgozó, kitartó Bak tisztában van vele: a pénz nem jön könnyedén, nem hullik csak úgy az ember ölébe. Tenni kell érte, és ő kész is tenni. E jegy szülöttei tisztában vannak vele: a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Ráadásul a Bak sosem önző, mindig kész segíteni másoknak, másokon, amivel kiérdemi az univerzum áldását is.

Vízöntő

Azt mondják: ha elhiszed, megvalósul. Ez nem is lehetne igazabb a Vízöntőre, aki biztos benne, hogy őt megilleti a gazdagság, a siker - ez a magabiztos gondolkodás pedig egy idő után valóban be is vonzza, amit be kell vonzania. Ráadásul míg a kemény munka sem áll tőlük távol, úgy tűnik, mintha a szerencse is folyamatosan melléjük szegődne.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek