Horoszkóp

Ne hozzájuk igazítsd az órád! Ez a három csillagjegy mindenhonnan elkésik

Létrehozva: 2024.07.07.

Vannak, akik óramű pontossággal érkeznek mindenhová, és akadnak, akik mintha életük minden percében el lennének maradva. Most csillagjegyük segítségével ez utóbbi csoportot leplezzük le.

Ugye neked is van olyan barátod, aki mindig mindenhonnan elkésik? Aki mintha már akkor el lenne maradva a napi teendőkkel, amikor felkelt? Aki úgy tűnik, soha sem képes önmagát beérni? Ha igen, könnyen lehet, hogy a következő három csillagjegy egyikébe tartozik! A horoszkóp ugyanis nem hazudik! Persze van, akinél a folyamatos késések abból adódnak, hogy kétszer-háromszor többet vállal, mint kellene, és ki sem látszik a teendőkből, míg más épp ellenkezőleg: egyszerűen ráérős, nem akar sietni, és senki kedvéért nem is fog. Most eláruljuk, kikről van szó! Magadra ismersz? Netán valamelyik barátodra? Előfordulhat!

késés, elkésett, késésben
Egyes csillagjegyek mintha folyamatosan késésben lennének  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akiknél a késés már-már életforma

Kos

A céltudatos Kostól távol áll, hogy késni akarjon: sajnos azonban jellemzően olyannyira túlszervezi a saját életét, annyi teendőt sűrít be egy napra, hogy elkerülhetetlen a csúszás. Ő az, aki betervez egy értekezletet egyig, aztán egy másikat egytől. Naná, hogy ez utóbbira már nem ér oda időben. Egyszerűen túl sokat vállal fel az élet minden területén, így aztán kénytelen zsonglőrködni az idejével. Ha pedig épp kikapcsolódnak, mondjuk egy buliba hivatalosak, akkor is komoly késéssel érkeznek, ám egész más indokból: szeretik, ha minden szem rájuk szegeződik, amikor belépnek, ezt pedig legjobban egy kis "stílusos" késéssel oldhatják meg a legeredményesebben.

Bika

Ahogy a Kos, úgy a bika is a nagy késők táborát erősíti, ám mindez egész másra vezethető vissza. E jegy szülöttei szeretik úgy beosztani az idejüket, ahogy az neki tetszik. Nekik aztán senki ne mondja meg, hogy most öt perc múlva itt meg itt kell lenni! Ráérősek, kényelmesek, akik kiélvezik a pillanatot, és még végtelenül sem szeretik, ha siettetik őket. Uralkodó bolygója a Vénusz, így egy cseppet sem veti meg a luxust: egy kényelmes, hosszabb zuhany, vagy a reggeli kávé ízének zavartalan kiélvezése – ezek mind-mind azok a pillanatok, amik aztán késéssé adódnak össze a Bika életében. Míg azonban más jegy emiatt stresszelne, ő garantáltan nem fog. Majd odaér, amikor odaér!

Nyilas

Ki gondolta volna, hogy a kalandvágyó, szabadlelkű Nyilas is felkerül erre a listára? Aligha lehet meglepetés, hogy annál a jegynél, amelynek életében minden perc változást hozhat, minden pillanatban új tervek születhetnek, és aki bármikor engedhet egy spontán csábításnak, ott a napirend, mint olyan, erősen megkérdőjelezhető érvényű dolog. Ők azok, akik képtelenek követni a napi rutint, észben tartani a dolgokat, így természetesen az utolsó pillanatban jut eszükbe, hogy épp találkájuk van valakivel, vagy elígérkeztek valahová. Ráadásul a tűz eleme garantálja, hogy valamit bizonyosan olyan helyre raknak, ahol nem találják meg: vagy a pénztárcájukat, vagy a lakáskulcsukat keresik, ami aztán további késéseket generál.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek