Változás

5 csillagjegy, aki valósággal újjászületik a júliusi újholdnak köszönhetően

Létrehozva: 2024.07.03.

Vajon kinek mit tartogat a pénteki újhold? Nos, pár csillagjegy nem egyszerűen megújul, de valósággal újjászületik.

Július 5-én, pénteken érkezik el a következő újhold, mely ezúttal a Rák jegyében, a Rák havában foglal helyet. Az újhold a horoszkópban a megújulás szimbóluma, az új kezdeteké, hiszen a holdciklussal mi magunk is új alapokra helyezhetjük az életünket – mely változások aztán sok esetben majd épp a teliholddal érnek be. De mit is hoz el a júliusi újhold? Nos, öt csillagjegynek nem csak igazán komoly átalakulásban lesz része, ha odafigyelnek az univerzum jeleire, de spirituálisan is kiteljesedhetnek. Most eláruljuk, kikre vár a legnagyobb megújulás péntektől.

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Öt csillagjegy életében nagy változás áll be péntektől Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Csillagjegyek, akik újjászületnek a júliusi újhold hatására

De lássuk, mely csillagjegyekre vár komoly változás péntektől!

Kos

Nem csak számodra, de a családod és az otthonod számára is megújulást hoz a pénteki újhold. Úgy érzed, ideje megerősíteni a családi kapcsolatokat, esetleg újjáépíteni azokat a hidakat, amiket az idő, netán egy korábbi viszály ledöntött. Uralkodó bolygód, a Mars a Bikában tartózkodik, mely türelemmel és kitartással ruház fel. Sajnos a türelem nem mindig az a tulajdonság, ami jellemez téged, így itt az ideje kihasználni ezt a ritka lehetőséget, mely nem csak számodra, de szeretteid számára is átalakulást hozhat.

Ikrek

Ikrekként kissé kaotikus az életed, csapongó, főképp, ami az öngondoskodást illeti. Itt az ideje kihasználni az újhold erejét, és lelassítani, rendet tenni a kuszaságban, és megtanulni kommunikálni önmagaddal. Uralkodó bolygód, a Merkúr épp az Oroszlánban tartózkodik az újhold idején, így e jegytől most eltanulhatod, hogy kell büszkeséggel tekinteni önmagadra. Ne korlátozd magad mások kedvéért! Légy kedves magadhoz és szeresd magad!

Szűz

Nem csak önmagadat, de a kapcsolataidat is újra felfedezed. Az elmúlt év számodra arról szólt, hogy átfogalmazd, mit is jelent számodra egy kapcsolat. A júliusi újholddal pedig itt az ideje ezen időszakot lezárni, és végre nyitni mások felé – az újonnan meghatározott értékrendek mentén. Könnyen lehet, hogy új barátokra teszel szert, esetleg a társadalmi kapcsolataidat bővíted a pénteki újhold hatására. Uralkodó bolygód, a Merkúr arra figyelmeztet: sérülékeny vagy. Ne feledd azonban: ez is része a folyamatnak, hiszen új kapcsolatokat kiépíteni mindig kitárulkozással, a sérülékenység elfogadásával jár!

Mérleg

Nagy változások közelítenek feléd, az újhold pedig segít neked elérni ezeket. Alighanem komoly karrierváltás vár rád. Már jó ideje kerestél egy új lehetőséget, melyet most eléd is tár a sors. Korábbi énedet itt az ideje elengedni, és magadhoz ölelni azt, akinek új céljai vannak, új tervei, és új lehetőségei. Hallgass azokra, akik arra bátorítanak: légy a jobb önmagad! Uralkodó bolygód, a Vénusz igen közel van a Rák újholdhoz, ez pedig támogató energiákat jelent számodra.

Halak

A pénteki Rák újhold arra késztet, hogy átértékeld, mi is igazán fontos számodra. Ez az esetedben nem is mindig olyan könnyű, most azonban engedd, hogy álmodozó optimizmusod vegye át az irányítást, és azt mondja: minden a legnagyobb rendben lesz! Itt az ideje újra magadhoz ölelni azokat a hobbikat, amik segítenek elmerülnöd egy fantáziavilágban! Ezzel újra rátalálhatsz nem csak önmagad igazi valójára, de a mindennapok örömére is. Használd hát ki az újhold erejét, hogy rálelj a békédre, a boldogságodra, akár egy rég, de újra felfedezett, akár valamilyen új tevékenység során!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek