Diéta

Elárulta a titkot: így szabadult meg majd 100 kilótól a sétától kifulladó nő

Bors

Létrehozva: 2024.07.09.

A 35 éves nő évekig egészségtelen életmódot követett. Egy utazáson jött rá, hogy mennyire tönkretette magát!

Hamburgeren és krumplin éltem, és közel 178 kilót nyomtam – de egy utazás mindent megváltoztatott

- nyilatkozta Leah Hope Mancuso, aki rendkívül egészségtelen életmódot élt, de egy Disneyland-i utazás megváltoztatta a hozzáállását!

A 35 éves nő észre sem vette, milyen gyorsan szaporodnak a kilók az évek óta tartó egészségtelen táplálkozása miatt - írja a Mirror. Gyakran ivott reggelire cukros kávét, ami mellé muffint és péksüteményt evett, amelyet követően ebédre sült krumplit és  hamburgert rendelt egy gyorsétteremből. Vacsorára gyakran fogyasztott olyan készételeket, amelyeket csak be kellett dobni a mikróba.

Mancuso akkor döbbent rá, mekkora a baj, amikor az arizonai Disneylandbe látogatott unokaöccsével, ahol a gyaloglástól hamar megfájdult a lába, a háta, valamint erősen izzadt és fejfájás gyötörte. Mancuso ezután elkezdett tudatosan étkezni, feljegyezte a napi kalóriabevitelét, és mozogni kezdett: napi 10 percről 30-ra növelte a gyaloglás idejét. Fokozatosan egyre többet vállalt, úszni kezdett és erősítő edzéseket végzett, majd túrázni ment, később pedig  személyi edzőhöz is eljárt.

Mostanra sokkal könnyedebb étrendet követ, amely olyan ételekből áll, mint a rántotta, granola, tonhalos szendvics, csirke és burgonya, valamint gyümölcsök és fehérjeturmix. Mint azt bevallotta, még mindig megenged egy kis kényeztetést magának, a napot jellemzően egy fagylalttal vagy tejszínhabbal zárja.

Az élet sokkal jobb most

- árulta el a fiatal nő, aki mostanra már csak 82 kiló.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek