Hőség

Ezzel az egyszerű módszerrel klíma nélkül is lehűtheted az otthonodat

L.A.

Létrehozva: 2024.07.30.

Ha nem bírod a hőséget, próbáld ki ezt az egyszerű módszert!

A hőségben szinte lehetetlen megmaradni otthonunkban valamilyen hűtőberendezés nélkül, ráadásul este sem jobb a helyzet és alvásunkon sem segít a kánikula. Ha nincs klímád, van egy tuti tipp, amivel könnyen te is lehűtheted az otthonodat.

Fotó: Pixabay

Ha nincs klímád, akkor sem vagy kénytelen beletörődni és elviselni a hőséget, ugyanis van egy tuti házi praktika, amit a mindmegette.hu osztott meg. Nincs másra szükség, mint egy egyszerű ventilátorra, és néhány jégakkura a fagyasztóból.

Pakolj több a jégakkut a fagyasztóba, és teljesen fagyaszd meg őket! Közen találj a ventilátorodnak egy olyan helyet, ahonnan a legjobb légáramlást képes biztosítani - ha nem álló, akkor tedd egy székre vagy asztalra. A fagyos jégakkukat helyezd egy tálcára, hogy olvadás közben a víz ne álljon meg az asztalon, vagy a széken. Ezt követően igyekezz úgy elhelyezni a jégakkuval megpakolt tálcát, hogy a ventilátor közvetlenül ráfújjon. Az ideális távolság a ventilátortól nagyjából 30-40 centiméter közé tehető.

Ezután nincs más dolgod, mint bekapcsolni a ventilátort közepes vagy magas fokozaton, és élvezni a jégakkukon átfújt hűvösebb levegőt.

Itt pedig egy másik, hasonló elven működő módszert találsz:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek