Horoszkóp

Bekavar az augusztusi újhold, csak 2 csillagjegy kap kegyelmet

Bors

Létrehozva: 2024.08.01.

Az újhold a nagy változások időszaka, ami valamilyen szinten mindenkit érint. Sejted, kik tudnak higgadtak maradni?

Augusztus 4-én szinte minden csillagjegy önbizalma nőni fog, az újhold a kreatív álmok megvalósítására ösztönzi az embereket. Csupán két jegy számára lesz nyugalmas és szinte zavartalan ez az időszak. Te is azok között vagy, akik most nem stresszelnek az önmegvalósításon?

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Neked mit ígérnek az égiek? (Fotó: Bors)

Rák 
Történt néhány jelentős esemény a közelmúltban, de most végre pihenhetsz kicsit. Az augusztusi újhold előtérbe helyezi ugyan a pénzügyi céljaidat, de könnyedén tudsz tervezni, a nagy hajrázás még várat magára. Ez remek alkalom alkalom a gondolkozásra és megfigyelésre, hogy a hónap végén új életet adhass az ötleteidnek! A közeljövőben elbúcsúzhatsz a félénkségtől, az egész életed jobb megvilágításba kerül!

Bak
Az augusztusi újhold némi szünetet hoz számodra. Ez jól is jön, hiszen túl vagy pár krízishelyzeten, eljött hát a kikapcsolódás ideje! A szokásosnál jobban a szíved mélyére ásol, aminek köszönhetően végre leszámolsz a kétségeiddel, amelyek eddig hátráltattak a sikerek elérésében! Nincs mitől félned, azért kerülsz a középpontba, mert tényleg ragyogó és figyelemreméltó személyiség vagy!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek