Ezo

3 csillagjegy, akit a megérzései védelmeznek

Létrehozva: 2024.08.19.

Vannak, akik mintha ösztönösen elkerülnének minden bajt. Könnyen lehet, hogy csillagjegyüknek köszönhetik mindezt. De kik is ők?

Mindannyian ismerünk olyan embereket, akiket mintha az ág is húzna, míg mások útját – úgy tűnik – olyan megérzések egyengetik, hogy őket minden rossz elkerüli. Ez utóbbiak titkát igyekezzük megfejteni a horoszkóp segítségével. Az asztrológia ugyanis sok mindenre képes választ adni. Könnyen lehet, hogy ezen ösztönösen szerencsés emberek is a csillagjegyüknek tudják, hogy úgy veszik a kanyarokat az élet útvesztőjében, hogy végül minden a lehető legjobban alakuljon.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
3 csillagjegy ösztönösen elkerüli a bajt. De kik ők?  Fotó: rawpixel.com

Csillagjegyek, akiket a megérzéseik terelnek a jó irányba

Skorpió

Aligha meglepő, hogy a legtisztábban látó jegy felkerült erre a listára. A Skorpiók mélyen kötődnek a megérzéseikhez, hallgatnak az ösztöneikre, melynek köszönhetően olyan, mintha folyamatosan a szerencse kísérné útjukon őket. Ők azok, akik még a legkisebb veszély jöttét is kilométerekről kiszúrják. Ha mindehhez hozzávesszük e csillagjegy bosszúszomjas, haragtartó természetét, egyértelművé válik: ők azok, akikkel senki sem fog ujjat húzni, és akiknek senki sem fog keresztbe tenni. Az egészben az a legszebb, hogy sok esetben maguk a Skorpiók nem is pontosan tudják, mi a baj, csak azt érzékelik, hogy valami nem stimmel, és máshogy kell cselekedniük. A lényeg: elkerülik a vészt. 

Rák

A gondoskodó Rák ösztönösen visszabújik a páncéljába, ha valami veszélyt érzékel, vagy egyszerűen nem érzi magát biztonságban – akár fizikailag, akár lelkileg. A Rákok kifejezetten jó ráérző képességgel rendelkeznek, kiváltképp érzelmi téren: így ha esetleg karrierjük során bele is gyalogolnak egy-egy csapdába, párkapcsolatok esetében ez nem fordulhat elő velük. Ők azok, akik egyszerűen tudják, ha valaki nem a legtisztább szándékkal közelít feléjük.

Szűz

A Szűz rendkívül intelligens csillagjegy, aki mindent alaposan megfigyel, mindent számításba vesz. Ennek köszönhetően pontosan tisztában van a környezetével, és azzal, milyen tetteknek milyen következményei lehetnek. Ez pedig segíti őt abban, hogy elkerülje a bajt, bárhonnan és bármilyen formában is érkezzék. Ők azok, akik a legritkább esetben hoznak meg rossz döntéseket és bíznak meg olyan emberekben, akikben nem kellene.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek