Horoszkóp

Az univerzum már döntött: erre a három csillagjegyre nagyszerű dolgok várnak szeptemberben

Létrehozva: 2024.08.27.

Módosítva: 2024.08.27.

Ők lesznek, akik bátran kijelenthetik: idén a szeptember kedvez nekik a leginkább. De mely csillagjegyekről is van szó? Eláruljuk!

Pár nap, és megérkezik az ősz, a szeptember, az év kilencedik hónapja pedig több fordulópontot is tartogat számunkra asztrológiai szempontból. Egyrészt harmadikán, azaz jövő kedden érkezik a Szűz újhold, ami egy új holdciklus kezdete, és így a megújulás szimbóluma. Ekkor a legjobb, ha az egészségünkre fókuszálunk, legyen szó akár fizikai, akár mentális egészségről. 20-án pedig nem csak telihold, de részleges holdfogyatkozás is vár ránk. Ha ez nem lenne elég, szeptember 15-én a Vénusz-Mars együttállás a Mérlegben a kapcsolatainkra lesz nagy hatással. Három csillagjegyre pedig egyértelműen az év legjobb hónapja vár. De kik lesznek ők? Mutatjuk!

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
3 csillagjegyre igazán nagyszerű időszak vár  Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Erre a három csillagjegyre vár az év legnagyszerűbb időszaka szeptemberben

Mérleg

Itt az ideje, hogy igazán ragyogj! Te vagy az, aki ösztönösen harmóniát és békét teremt, szeptemberben pedig igazán elemedben leszel. Épp ezért ez lesz az a hónap, amikor a legérdemesebb olyan projektekbe belevágnod, ami csapatmunkát kíván. Azt veszed majd észre, hogy a fontos beszélgetések mind gond és félreértés nélkül zajlanak majd. Ráadásul a Mérlegek társadalmi élete is felélénkül az ősz kezdetével. Olyan kapcsolatokat alakíthatsz most ki, amik később rendkívül fontosak lesznek számodra az életed valamely területén!

Skorpió

A szeptember nem csak az átalakulásról, de önmagad erejének felfedezéséről és kiaknázásáról is szól majd. Alapvető külső- és belső változásokat viszel véghez az életedben, melyek gyökeresen alakítják át azt, aki vagy. Ennek az átalakulásnak köszönhetően a másokkal való interakcióid is radikálisan fejlődnek. Itt az ideje, hogy elsimítsd a régi konfliktusokat, és mélyebb kötelékeket hozz létre!

Szűz

Szeptember során azt veszed magadon észre, hogy finomítani szeretnél a rutinjaidon, a szokásaidon, el szeretnéd mélyíteni a tudásod és javítani a képességeiden. Mindennek köszönhetően jelentős előrelépéseket érhetsz el a karrieredben. Maradj rendezett és céltudatos, ezek a tulajdonságok vezetnek sikerhez! De nem csak szakmai téren, a magánéletedben is jó dolgok várnak rád: kellő odafigyeléssel a részletekre új utakat találhatsz, hogy támogasd a szeretteidet, ugyanakkor ne feledkezz meg a magadra fordított időről sem!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek