Ezo

Négy csillagjegy, aki kész megváltoztatni a világot

Létrehozva: 2024.08.31.

Te is közéjük tartozol? Csillagjegyed árulkodik a sorsodról!

Vannak, akik szeretnek úszni az árral, míg mások maguk akarnak lenni az ár, ami formálja a környezetüket. Vajon te azok közé tartozol, akiknek minden vágya, hogy jobbá, teljesebbé tegyék a világot? Hamarosan kiderül! Csillagjegyük alapján leplezzük le, kik az élet legnagyobb forradalmárai.

horoszkóp
Vannak csillagjegyek, akik egyszerűen meg akarják váltani a világot  Fotó: Shutterstock

Csillagjegyek, akik meg akarják váltani a világot

Szűz

Az analitikus, elemző Szűz górcső alá veszi a környezetét, és pontosan látja, mik azok a hibák, amik jelen vannak, mik azok a helyzetek, amelyeken lehetne változtatni - és kész is tenni ez ügyben. Ők azok, akik nem csak úgy gondolják, hogy többször kell az igazsággal szembesíteni az embereket, de kifejezetten biztosak benne: ezt akkor is meg kell tenni, ha az az igazság nem olyan, amit az emberek hallani akarnak. Sőt! Ők azok, akik szerint kevésbé kellene félnünk attól, mit gondolnak rólunk mások, illetve attól, hogy tán nem sikerül valami.

Vízöntő

A Vízöntő úgy változtatná meg a világot, hogy újabb és újabb lehetőségeket teremt mások számára. E szabad szellemű gondolkodó mindig nyitott az újításokra. Az egyenlőség bajnoka, aki szerint a történelem a bizonyíték arra, hogy mennyi szörnyűséget túléltünk és milyen messzire jutottunk. Ő az, aki szerint épp azért kell felkelnünk minden egyes nap, hogy tegyünk azért, hogy még messzebb jussunk, hogy kipróbáljunk valami újat.

Rák

A gondoskodó rák úgy érzi: önmaga már annyit változott, annyival jobban ismeri a saját lelki világát, hogy itt az ideje a világ megváltoztatására fókuszálni. Érzelmi intelligenciájának hála képes a lelki folyamatok mélyére ásni, szembenézni önmaga hibáival, és éretten kezelni a helyzeteket. A Rák eltökélt szándéka, hogy azokat a módszereket, melyekkel önmaga jobb, teljesebb verzióját elérte, másoknak is átadja. Ő az, aki nem akarja magának megtartani személyes sikere gyümölcsét, hanem azt megosztani másokkal - ideális esetben mindenkivel.

Kos

A Kost egész más célok vezérlik, ha a világ megváltoztatásáról van szó. Ő az, aki történelmet akar írni, aki az utókorért dolgozik. Hosszútávú, ugyanakkor mindenre kiterjedő változásokat akar: olyanokat, amelyek alapjaiban írják át a világunkat. Látnok akar lenni és vezető, aki olyat tesz, mint előtte senki más. Ő akar lenni a következő Napóleon, a következő Julius Caesar. Ő az, aki nem egyetlen összefüggő folyamként tekint az időre, a történelemre, hanem erőteljes egyéneket lát, és azt, milyen volt előttük, illetve milyen lett utánuk minden.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek