Horoszkóp

Nem lennél a helyükben: 3 csillagjegyet tesz most próbára az univerzum, ebben nem lesz köszönet

Bors

Létrehozva: 2024.08.03.

A hétvége nem mindenkinek alakul felhőtlenül. Te mennyire voltál sikeres az utóbbi időben?

Három csillagjegy tűrőképességét teszteli az univerzum augusztus 3-án. Bár elsőre minden olyan zavarosnak tűnik majd, hamarosan kitisztul a kép, és rájössz, hogy most nem adhatod fel!

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia, ezo
Neked mit ígérnek az égiek? (Fotó: rawpixel.com)

Rák
Hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, de ezzel a tulajdonságoddal te magad is tisztában vagy. Szombaton egy kihívással kerülsz szembe, ami miatt igencsak beindul a fantáziád, nem szépítjük a helyzetet, magadban fogsz őrlődni. Az univerzum próbára teszi a türelmed, de végül rájössz, hogy mit kell tenned!

Szűz
Úgy érezheted, hogy rossz döntést hoztál, pedig arról van szó, hogy nem értesz valamit, amit egy szeretted mondott neked. A hétvégén is ezen a történésen fogsz töprengeni, ám egy pontos besokallsz és véget vetsz önmagad felzaklatásának! Rájössz, hogy a te életedben te írod a szabályokat, senki más!

Halak
Szombaton úgy érzed majd, mintha semmi sem akarna sikerülni. Nem tudod, hogy miért alakult így a helyzet, ezért könnyen lehet, hogy inkább csak visszabújnál az ágyba és átaludnád az egész napot. Egyedül akarsz lenni, de a családod és a barátaid körbevesznek szeretettel, így ha kissé nehezen is, de túl fogsz jutni ezen a pesszimista életszemléleten.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek