Horoszkóp

Nehéz nap jön a horoszkóp szerint, ez lesz a legrázósabb a nyáron

L.A.

Létrehozva: 2024.08.17.

Jobban jársz, ha nem erre a napra időzíted a fontos dolgokat.

Hamarosan jön a nyár legnehezebb napja: augusztus 19-én ugyanis 24 óra alatt összesen 7 rázós fényszög lesz az égen, amelyek garantálják, hogy újabb kihívásokkal találjuk magunkat szemben. 

tavasz, horoszkóp, csillagjegy Pexels
Fotó: Pexels

A bolygók állása szerint augusztus 19-én várható a nyár legnehezebb napja. Két egyenlőszárú derékszögű háromszöget alkotnak majd a bolygók, és a 12-ből 6 jegy közvetlenül érintett. Ez teszi a legnehezebb nappá, és jobban jársz, ha nem nagyon tervezel nagy dolgokat erre a napra - írja az astronet.hu.

KOS

Azon szerencsések közé tartozol, akiket nem érint közvetlenül a 7 rázós fényszög, de ettől még elővigyázatosnak kell lenned. A következő területeken kell megőrizned a higgadtságodat: pénzügyek, gyerekek, közlekedés, munka, testvérek, szomszédok, barátok.

BIKA

Ez az ominózus hétfői nap téged rendesen megviselhet. Az igazság az, hogy te ezt a feszültséget már napokkal előbb érzékelheted, és ahogy gyűlik benned a stressz, időzített bombává válhatsz. A megelőzés lenne a legjobb, de ha már késő, akkor egyetlen dolgot tehetsz: emlékeztesd magad arra, hogy a stressz abból adódik, hogy nem tőled függ a dolgok kimenetele.

IKREK

Nem kicsi a tét: az egészséged. Ez a 2 bolygó háromszög felőröl, ha nem változtatsz a hozzáállásodon. Az a tempó, amit mostanában diktálsz magadnak, hosszú távon kimerít és az aggódás sem segít. A sors (Szaturnusz) dolgozik, és neked készít egy nagyszerű munkahelyet. Csakhogy a sors kerekei lassan forognak. Ki kell várnod az eredményt.

RÁK

Ha te is elutazol a hosszú hétvégére, akkor több menetidőre (Szaturnusz), tömegre (Jupiter), ingerült (Mars), tolakodó (Nap), hangoskodó (Merkúr), kicsinyes (Vénusz), sértődékeny (Hold), kiszámíthatatlan (Uránusz) emberre számíts! A felsorolás az összes kellemetlen tulajdonságot tartalmazza, akiktől te igyekszel távol tartani magadat. Most kicsi az esély, hogy ez sikerül. 

OROSZLÁN

A kiborulás szélére kerülhetsz, mivel a terveid sorra dőlnek dugába. Nem segít az sem, hogy folyton régi ügyeket hozol fel, és rágódsz a múlton. Sőt ezzel csak megnehezíted a saját dolgodat, és a megoldás megtalálását. Minél előbb abba hagyod mások hibáztatását, annál előbb fel-, illetve megszabadulsz…

SZŰZ

Tudod, hogy igazad van, de ha kinyitod a szád a 2 kellemetlen bolygó háromszög szerint a környezeted kellemetlenkedőnek titulál. Mi lenne, ha csendben maradnál? Bolygód, a Merkúr pár nap múlva direktbe fordul, majd belép a Szűzbe, utána megmondhatod a véleményedet.

MÉRLEG

A legnehezebb frusztráló dolog az augusztus 19-i rázós napban az, hogy nem irányíthatod az eseményeket. Sőt mintha futnál az idő után. Azt tanultad, hogy ne szaladj olyan szekér után, ami nem vesz fel. Csakhogy ez nem szekér, hanem gyorsvonat. Esélytelennek tűnik, hogy utol érd. Mindez ahhoz a felismeréshez segít hozzá, hogy ne lineárisan, hanem ciklikusan szemléld az eseményeket: ami elment, visszatér. Kicsit más formában, de garantáltan visszatér.

SKORPIÓ

A család fontos a számodra, de nem mindig tudsz megfelelni az elvárásaiknak. A rázós fényszögek szerint most sem. Ne engedd elfajulni a dolgokat! Nem szabad összeveszned egyetlen rokonoddal sem. A párodat is kíméld! Ez csak akkor fog sikerülni, ha nem kezded el sajnálni magadat, és nem panaszkodsz senkinek. Mielőtt végképp elvesztenéd a türelmedet, vonulj el egyedül! 

NYILAS

Bolygód, a Jupiter nem áll a helyzet magaslatán - ezáltal te sem. A 2 rázós bolygó háromszögből az egyik borús hangulatot mutat. Eltévedve érzed magad. Ráadásul az idő (Szaturnusz) mintha ellened lenne. Hab a tortán egy agresszív ember, aki sürget és így feldühít.

BAK

Jó neked, mert te kimaradsz abból a marakodásból, stresszből és kapkodásból, amit a 2 bolygó háromszög szimbolizál. Ennek ellenére bajban vagy, mert nehéz eldönteni, hogy mivel segíthetsz a környezetednek, a szeretteidnek: ha belefolysz, beleszólsz, vagy ha kimaradsz. Bolygód, a Szaturnusz azt javasolja, hogy sodródj, és várd meg, hogy az érintettek kérjenek tanácsot tőled!

VÍZÖNTŐ

Téged érint a legkellemetlenebbül a rázós nap. A telihold csak a „jéghegy csúcsa”. A mélyben egy régi sérelem húzódik. Kérdés, hogy szembe mersz-e nézni vele, vagy még dédelgeted kicsit. Okosan tennéd, ha nem a hosszú hétvégén öntenél tiszta vizet a pohárba.

HALAK

Veled nem először fordul elő, hogy eltévedsz, vagy nem a megbeszélt időben mész oda. A Jupiter-Szaturnusz kvadrát szerint nem csak hétfőn, hanem a hosszú hétvége bármelyik napján megtörténhet ilyesmi. Megoldás lehet, ha viszel magaddal valakit, aki képben van. Vagy indulás előtt pontosítod a másik féllel, hogy mikor (Szaturnusz) és hova (Jupiter) kell menned. Mindazonáltal, ha nem veszíted el a humor érzékedet, vicces dolgok fognak kisülni egy eltévedésből…

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek