Asztrológia

Ennek a 3 csillagjegynek lesz a valaha volt legszerencsésebb ősze

B.

Létrehozva: 2024.09.04.

Három csillagjegy a legszerencsésebb ősz előtt áll.

Az őszi napéjegyenlőség idén szeptember 22-én érkezik, és ez a csillagászati ​​esemény jelzi az ősz első napját. 2024 őszének asztrológiája tartogat néhány nagy hatású pillanatot – köztük egy erőteljes holdfogyatkozást, egy kemény Mars retrográdot, és egy újabb visszafordulást a Merkúr számára. De néhány szerencsés csillagjegy esetében ezt felülmúlja a rengeteg különösen kedvező pillanat - írja a Bustle.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Három csillagjegy a legszerencsésebb ősz előtt áll Fotó: New Africa / Shutterstock

Ikrek (május 21. - június 20.)

A Jupiter május 25-e óta ékesíti a jegyedet, ezzel elindítva a szerencse és a lehetőségek időszakot az Ikrek számára. Nem meglepő tehát, hogy ez az ősz folyamán is folytatódik számodra. Október közepéhez közeledve várd az első áldásokat, az új ötleteket, a jó híreket és az inspiráció felfrissülését. Az ősz utolsó hónapja hozza meg az igazi szerencsét neked. A dolgok pedig még varázslatosabbá válnak az ősz utolsó napjaiban, amikor a Vénusz varázslatos csókot lehel a jegyedben lévő Jupiterre december 19-én.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Egész évben úgynevezett arany sorozatban haladsz, és szerencsére ez a jó időszak ősszel is folytatódik. Az őszi napéjegyenlőség napjától kezdődően egy hónapig rengeteg önbizalmat kapsz. Október 2-án intenzív napfogyatkozás fogja megrázni a világot, de a hónap közepe felé áldást záporozik rád, beleértve mindent, ami körülvesz téged. Az ősz utolsó napjai is tartogatnak némi varázslatot – a Vénusz és a Jupiter szerencsés trigont alkotnak majd december 19-én. Itt lesz az ideje annak, hogy bízz magadban és talpra állj.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Szerencsét tartogat számodra az elkövetkezendő időszak, mivel a Vénusz október 17-én belép a jegyedbe. Itt az idő arra, hogy megnyilvánulj és megtegyél egy nagy ugrást a hitedben, bízz a sorsodban. Jelenleg az univerzum melletted van! A november különösen sok szeretetet és szerencsét hoz a kapcsolataidba. Egy másik nagy fénypont december 7-én érkezik, amikor a jegyedben lévő Nap csókot lehel a Jupiterre, növelve az önbizalmadat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek