Asztrológia

Erre a 3 csillagjegyre szerelem és romantika vár az ősszel

B.

Létrehozva: 2024.09.22. 14:30

3 csillagjegy számára lesz a legromantikusabb az ősz.

A 2024-es őszi asztrológia izgalmas fordulatokat és meglepetéseket hoz a szerelem terén. A nyár szabadsága után az ősz hangulata közelebb hozhatja egymáshoz a párokat, és új kapcsolatokat teremthet a szinglik számára. Amikor a romantika asztrológiájáról van szó, a Vénusz az egyik legfontosabb tényező, amelyet figyelembe kell venni. Ez a bolygó irányítja ugyanis a kapcsolatokat, és mindent, ami a szerelemmel kapcsolatos. A Bustle pedig most arról is beszámolt, hogy melyik 3 csillagjegy számára lesz a legromantikusabb az ősz.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
A 2024-es őszi asztrológia izgalmas fordulatokat és meglepetéseket hoz a szerelem terén Fotó: Pixabay

Rák (június 21. - július 22.)

A Mars november 3-ig a jegyedben van, így bátrabban hajszolod, amit akarsz, kapcsolatok terén is. Ráadásul a Vénusz a szex- és randevúzási szektorodat is eléri az ősz legelső napján – így az ősz romantikusan indul a számodra. Ne félj szavakba önteni az érzéseidet. Október közepén a szerelmi életed izgalommal, varázslattal és fantáziaszerű csodálattal töltődik fel. Engedd meg magadnak, hogy felfedezd, mit jelent szerelmesnek lenni. December első hete váratlan szikrákat hozhat egy baráttal, vagy esetleg egy szokatlan helyen való találkozást, ezért légy nyitott és tágítsd ki a komfortzónádat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

A Vénusz október 17-től lép be a szerelmi szektorodba, ami megkönnyíti az új emberek bevonzását, vagy több mókát és szexet visz a kapcsolatodba. Ne félj romantikát kezdeményezni, vagy megtenni az első lépést. November utolsó hete különösen erős lesz, fokozva a libidót, és ellenállhatatlan önbizalmat ad. December első hete jó alkalom lehet a kapcsolatteremtésre. Az ősz utolsó két hete pedig a szórakoztatásra szánt flörtölés időszaka lehet, és valószínűleg vagy teljesen elkötelezed magad, vagy fel kell oldanod néhány határt, hogy felszabadítsd magad valami újra.

Skorpió (okt. 23. – november 21.)

A Vénusz az ősz szinte teljes első hónapját a jegyedben tölti, ezzel is különösen romantikus hangulatba hozva téged. A randevúzási zónádban október közepe különösen jó időszak lesz arra, hogy elvessz a fantáziádban egy szeretővel. Tervezz néhány randevús éjszakát, és élvezd. November 15-én viszont már mélyebb érzelmek ébredhetnek benned valaki iránt, vagy érzékiség öntheti el a jelenlegi kapcsolatodat. Az eszed most szinte bárkit elbűvöl.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek