Győztesek

4 csillagjegy, amelyek félénk kiscicává szelídítik még a legkeményebb manipulátorokat is

N.T.

Létrehozva: 2024.09.12.

Imádjuk azokat a jegyeket, amelyek visszavágnak – és győznek. Lássuk is, mely csillagjegy szülöttei bírnak ekkora erővel!

Nyilas

A vidám, játékos és derűs Nyilasról azt hihetnénk, hogy sosem cserélné le optimizmusát kegyetlen bosszúra, de amit sokan elfelejtenek, az az, hogy a Nyilas híres a heves természetéről is. Ők a zodiákus szerelmesei és harcosai egyaránt, és ezek a kitartó íjászok pontosan tudják, hogyan találjanak célba egy erőteljes nyíllal. Nyers, éles szavaik a nárcisztikus legmélyebb gyengeségeire és félelmeire tapintanak, azonnal elnémítva őket a viták során, amelyeket megpróbálnak kirobbantani. Ne szórakozz a filozófussal, aki hatalmas tudást gyűjtött a manipulátorok működéséről! Amikor a nárcisztikus vagy manipulátor megpróbálja megpróbálja ravaszul összezavarni őket  egy néma bánásmóddal , vagy  féltékennyé akarja tenni őket, a Nyilas boldogan elugrik egy másik országba, és öt különböző szeretővel tér vissza, darabokra tépve a nárcisztikus egóját. Próbálkozz csak, és nem fogod tudni, milyen érzés fontosnak lenni, amíg a Nyilas újra észre nem vesz. Ez a tüzes tűzjegy térdre kényszerít még azelőtt, hogy befejeznéd a játszmázást velük! 

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Fotó: New Africa / Shutterstock

Skorpió

A ravasz Skorpiók imádják a macska-egér játékot, ahol senki sem tudja megmondani, ki az igazi ragadozó. Nem félnek a butát játszani, amikor megérzik, hogy egy manipulátor próbálja átverni őket. De a Skorpiók olyan farkasok, akik a nyílt terepen rejtőznek. Gondosan gyűjtik rólad az információkat, és felmérik, hogy ártani próbálsz-e nekik vagy sem. Amikor a legkevésbé számítasz rá, lecsapnak meglepett zsákmányukra (aki azt hitte, ő a ragadozó – szegény nyúl). Sötét és titokzatos karizmájukkal elcsábítanak, hogy közel kerüljenek hozzád, miközben minden titkukat szorosan őrzik, egészen addig, amíg el nem jön az idő, hogy felfedjék: végig ők irányították a helyzetet. És a Skorpióban az a legijesztőbb, hogy nincs számukra határ, amikor visszavágásról van szó, beleértve a nyilvános megalázást és a nárcisztikus leleplezését, vagy egy olyan csapdába csalását, amelyet a manipulátor nem láthatott előre, így saját szavaival ítélve magát bukásra. Ha megpróbálod becsapni őket, végül te fogod bohócnak érezni magad.

Oroszlán 

A fenséges Oroszlán egy üvöltéssel vág vissza, és túl nagy a büszkeségük ahhoz, hogy valaha is meghajoljanak egy lekicsinylő nárcisztikus előtt, aki megpróbálja megkérdőjelezni az értéküket. A nárcisztikusok versenyszellemet keltenek bennük, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nárcisztikus legyen az, aki sérült egóval, sebeiket nyalogatva távozik. Ha figyelemről van szó, az Oroszlánok ellopják a nárcisztikus rivaldafényét, és gondoskodnak arról, hogy ők kerüljenek ki győztesen a legjobbak versenyéből. Pontosan tudják, hogyan érjék el, hogy a nárcisztikus annyira zavarban legyen, hogy soha többé ne merjen megpróbálni túlszárnyalni őket – vagy bárki mást.

Mérleg

Talán a legmeglepőbb ezen a listán az elegáns és egyébként szelíd Mérleg, aki mindent az egyenlőségről és igazságosságról szól. Azonban a manipulátorok és nárcisztikusok könnyen felbosszantják a tisztességes Mérleget, aki ilyenkor hajlamos a saját feltételei szerint érvényesíteni az igazságot. Mélyen hisznek a szemet szemért elvben, és könyörtelen dühvel fogják kiegyenlíteni a nárcisztikus sérelmeit, ami sokkolni fogja azokat, akik alábecsülték őket. Ne próbálkozz a Mérleggel – lehet, hogy ez lesz az utolsó dolog, amit valaha teszel.

(via)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek