Szakítás

5 csillagjegy páros, akik szeptemberben összetörik egymás szívét

N.T.

Létrehozva: 2024.09.03.

Vannak olyan csillagjegy párosok, akik egyszerűen nem egymásnak valók.

Íme néhány csillagjegy páros, akik szeptemberben szívfájdalommal nézhetnek szembe a személyiségük ellentétei és egyéb konfliktusok miatt. 

törött szív, szerelem, szakítás
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Kos és Rák

A víz és a tűz igazi pokoli párosítás. A Kosok impulzívak és függetlenek, míg a Rákok érzékenyek és ragaszkodóak. Ez a két csillagjegy egyszerűen nem érti meg egymást, és egyikük sem fogja venni a fáradságot, hogy megpróbáljon közelebb kerülni a másikhoz. A Kos forrófejű és önző lesz, míg a Rák hangulatingadozó és kerüli a konfliktusokat. Emellett a Rák ragaszkodása és hangulatingadozásai túl sokak lesznek a Kos számára, míg a Kos határozottsága és szabadság iránti vágya elviselhetetlen lesz a Rák számára.

Bika és Vízöntő

Vegyünk egy földhözragadt, makacs, stabilitást kereső földjegyet, és párosítsuk egy független, kiszámíthatatlan, távolságtartó levegőjeggyel, és megkapjuk a Bika és Vízöntő párosát. Ez a duó soha nem fog igazán egyetérteni, mivel a Bika túl makacs, míg a Vízöntő érzelmileg túlságosan elzárkózó. A Vízöntő fulladozhat a Bika birtoklási vágyától, míg a Bika könnyen frusztrálódhat a Vízöntő kiszámíthatatlanságától és távolságtartásától. Ezek az ellentétes tulajdonságok megterhelik a kapcsolatot, és végül szívfájdalomhoz vezetnek.

Ikrek és Skorpió

Mondhatni, hogy ez a párosítás mérgező. Az Ikrek társaságkedvelő lények, akik szeretnek sokféle emberrel beszélgetni. A Skorpiók viszont zárkózottak, intenzívek, és inkább az egyéni, érzelmi kapcsolódást részesítik előnyben. Az Ikrek, mivel társasági pillangók, gyakran flörtölhetnek is, ami felébreszti a Skorpió féltékenységét és birtoklási vágyát. A Skorpió intenzív intimitása túl sok lehet az Ikrek számára, akik inkább a szabadságot preferálják. Ez a páros egyszerűen nem illik össze, mert elkerülhetetlenül összetörik egymás szívét.

Oroszlán és Bak

Az Oroszlánok imádják a nagy gesztusokat és a szeretet látványos kifejezését. Szeretik, ha folyamatosan figyelmet kapnak a párjuktól és másoktól is. A Bakok ezzel szemben visszafogottak és gyakorlatiasak, és az életükben a munkát és az ambíciót többre értékelik, mint a szerelmet. Ez a két csillagjegy csendben összeütközhet, és mindketten úgy érezhetik, hogy elhanyagoltak, figyelmen kívül hagytak, és a kapcsolat nem felel meg az elvárásaiknak. Nem is fognak igazán próbálkozni, egyszerűen feladják, és véget vetnek a kapcsolatnak.

Szűz és Nyilas

Bár azt mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ez ennek a páros esetében nem igaz. Ők ketten a legtöbb dologban összeütköznek, de különösen akkor, amikor a maximalista Szűz egy strukturált, részletes tervet szeretne készíteni, míg a szabadságot kedvelő, spontán Nyilas ezt nem tudja elfogadni. A szerelemben a Szűz gyakorlatias lesz, stabilitásra vágyik, míg a Nyilas nem akar megállapodni. Bármennyire is próbálkoznak, sosem fogják a világot a másik szemszögéből látni. Ez rendkívül frusztráló lesz számukra, és egyszerűen nem találnak majd közös nevezőt. 

(via

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek