Ezo

4 csillagjegy, aki megállás nélkül flörtöl mindenkivel

Létrehozva: 2024.09.01.

Kik ők? Csillagjegyük alapján leplezzük le a flörtkirályokat és -királynőket.

Alapvetően nem a hűtlenség hajtja őket, nem a félrelépés a motiváló erő a cselekedeteik mögött, egyszerűen olyan sármmal, olyan kisugárzással rendelkeznek, amit képtelenek kordában tartani – és hát nem is különösebben akarnak. Most megmutatjuk, mely csillagjegyek azok, akik nem oly természetes a flört, mint másnak a levegővétel.

flört, kapcsolat
Ezek a csillagjegyek élnek-halnak a flörtölésért  Fotó: Pexels

Csillagjegyek, akik már-már ösztönből flörtölnek

Kos

A félelmet nem ismerő Kos magabiztossága nem ismer határokat, ráadásul az élet minden területén kedveli az egyenes beszédet, a direkt hozzáállást. Épp ezért e Mars uralta jegy nem rest elsőként lépni, ha flörtről van szó. A flört a Kos számára nem más, mint annak kifejezése, mennyire szeretik az életet, emellett verseny: a Kos pedig kétségtelenül versengő jegy...

Ikrek

Amellett, hogy az Ikrek jegy szülöttei hihetetlen sármmal rendelkeznek, uralkodó bolygójuk a kommunikációért felelős Merkúr. Aligha meglepő hát, hogy szavakkal bárkit képesek levenni a lábukról. Folyamatos kíváncsiságuk és életteli humoruk teszi őket ellenállhatatlanná.

Mérleg

A kecses és elegáns Mérleget a harmónia lengi körül. Ő az, aki mellett bárki megérezheti, milyen a béke nyugalma. Ugyanakkor uralkodó bolygója a szépségért és szerelemért felelős Vénusz, aminek köszönhetően a Mérlegek olyan sármmal rendelkeznek, ami mindenkit vonz. Egyensúlyra törekednek, ennek köszönhetően lettek a flörtölés nagymesterei. Mellettük mindenki egyaránt azt érzi: ő az egyetlen.

Nyilas

Aligha meglepő, hogy a szenvedélyes, kalandkereső Nyilas a flörtölést is tökélyre fejlesztette. Optimista, szabad szellemű, ez pedig izgalmassá teszi őt, és feltüzel bárkit, akinek az életéből pont az hiányzik, ami a Nyilas életének alappillére: az izgalom. Épp ezért e jegy szülöttei mellett valahogy mindenki élettel telibbnek érzi magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek