Ezo

3 álmodozó csillagjegy, aki nem hisz saját magában

Létrehozva: 2024.09.09.

Vajon te is közéjük tartozol? Csillagjegyed árulkodik a jellemedről!

Mindannyian ismerünk olyanokat, akik mintha álmodozónak születtek volna: hisznek egy ideában, jobbá tehetnék a világot, ugyanakkor az önbizalmuk nem ér fel a vágyaikkal. Ők azok, akik sajnos gyakran fantáziavilágban ragadnak, és hiába lennének nagy céljaik, azokat valahogy mégsem tudják valóra váltani. Hogy kik ők? Az asztrológia leleplezi őket! Csillagjegyük alapján lehet a legkönnyebben beazonosítani a menthetetlen álmodozókat.

álmodozó, ábrándozó, fantázia, álomvilág
Vannak igazi álmodozó csillagjegyek. De kik ők? Fotó: Pexels

Álmodozó csillagjegyek kevés önbizalommal

Mérleg

A levegő elemű, Vénusz uralta Mérleg nem csak a legidealistább, de a legromantikusabb is a csillagjegyek közt. Nem csak látják maguk előtt, hogy miként kellene lenniük a dolgoknak, de vágyakoznak arra, hogy valami jobbat teremtsenek: szépséget és jóságot hozzanak a világba. Kevesen tudják róluk, de rendkívül eltökéltek. Sajnos azonban olyannyira törekednek az egyensúlyra, a tökéletes harmóniára, hogy ez a perfekcionizmus gyakran inkább akadályozza, mintsem segíti őket. Emellett sajnos folyamatosan kétkednek önmagukban, így függnek a külső megerősítéstől. E jegy szülöttei akkor érhetik el a bennük rejlő lehetőségek teljes tárházát, ha megtanulnak igazán bízni önmagukban, és elengedni azt a kényszert, hogy folyamatosan másokkal hasonlítsák össze magukat.

Szűz

A Szűz nem csak rendkívül eltökélt, de tisztán látja maga előtt, hogy mit szeretne elérni az élete során. Szeret teremteni, alkotni, létrehozni. Nagy célokról, stabil életről álmodozik, sajnos azonban képes elveszíteni a hitét önmagában. Folyamatosan a tökéletességre törekszik, minden apró részletnek a lehető legjobban kell alakulnia, ez azonban képes őt felemészteni. E jegy szülöttei nem csak másokkal kritikusok, de saját magukkal is. Sőt! Épp önmaguk saját maguk legnagyobb kritizálói. Épp emiatt a szemükben minden egyes tökéletlenség, minden egyes hibás lépés sokkal nagyobbnak tűnik, ez pedig bénító kétségekhez vezet. A Szűz feladata, hogy megtanuljon lazábbnak lenni és elfogadni az életet a maga tökéletlenségében is!

Halak

Kétségtelen, hogy a Neptunusz uralta halak a legálmodozóbb jegy: ha tehetnék, folyamatos álomvilágban élnének, és onnan ki sem lépnének a rideg valóságba. Mindenben képesek meglátni a legjobbat, az egész életüket egy nagy, gyönyörű víziónak szentelik – amiért sajnos jellemzően nem kapják meg az elismerést. Sajnos azonban sokszor nem tudják megosztani az elképzeléseiket, a vágyaikat, az ötleteiket másokkal. Mindenki azt hiszi róluk, hogy a fellegek közt járnak, ami megnehezíti a kommunikációt másokkal, és emiatt komoly önbizalomhiány alakulhat ki a Halaknál. Sokkal többre vihetik, igazán kiteljesedhetnek, ha megtanulnak nem csak a világban, de önmagukban is hinni!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek