Ezo

Ez a három csillagjegy úgy érzi: folyamatosan félreértik őt

Létrehozva: 2024.09.17.

Most figyelj! Eláruljuk, kik a legfélreértettebb csillagjegyek!

Ugye te is találkoztál már olyan emberrel, akiről elsőre egész más képed alakult ki, mint amilyen valójában? Aki akkor mutatta meg az igazi arcát, amikor közel kerültél hozzá – hogy aztán te is bizonygathasd később másoknak: ő nem is olyan, mint amilyennek a legtöbben hiszik... Nos, van három csillagjegy, aki úgy érzi: az egész világ félreérti őket, senki sem ismeri, ismerheti meg őket igazán – vagy legalábbis nem egykönnyen. Hogy kik ők? Most eláruljuk a titkot!

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Vajon mely csillagjegyeket ismerik félre a legtöbben?  Fotó: New Africa / Shutterstock

Ők a legfélreértettebb csillagjegyek

Skorpió

Aligha meglepő, hogy a rejtélyes Skorpió felkerült erre a listára. Alighanem e jegy szülöttei pontosan tisztában vannak vele, mennyire félreértik, félreismerik őket. De a Skorpiót ez nem is zavarja különösebben: úgy van vele, hogy minek erőlködjön? Majd az a szűk réteg megérti, akit közel enged magához. A többi pedig így járt... Ő az, aki nehezen nyílik meg, mert attól tart, ha ezt megteszi, kockáztatja a saját épségét. Épp ezért ha úgy érzed, megértesz, igazán ismersz egy Skorpiót, légy hálás: a kiválasztott kevesek közé tartozol.

Bak

A Bakról mindenki azt hiszi: túlságosan gyakorlatias, túlságosan rideg – kiváltképp, ha tanácsokat osztogat. Ez azonban rettenetesen fáj neki, ugyanis akiket közel érez magához, azokat rettenetesen szereti, és épp ezért igyekszik segíteni e keveseknek oly nagy lelkesedéssel és hevülettel, amit mások inkább távolságtartó kioktatásnak hisznek. Emiatt érzi úgy sokszor: egyike a legfélreértettebb jegyeknek.

Vízöntő

A formabontó gondolkodásáról híres Vízöntő úgy véli, ő olyannyira egyedi, hogy igazán senki sem lehet vele egy hullámhosszon. Épp ezért gyakran érzi, hogy meg kell védenie egy-egy döntését, hogy miért épp ezt a hobbit választotta, vagy miért ezt vagy azt szereti. Ez persze nehéz, és emiatt gyakran érezhetik magukat a jegy szülöttei kívülállóként – ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy ez az elkülönülés a többségtől épp a Vízöntő egyik alapvető jellemzője, aminek hála azért a legtöbbször nem bájna, ha nem értik meg: épp elég, hogy ő érti saját magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek