Ezo

Pletykafészkek: 3 csillagjegy, aki képtelen titkot tartani

Létrehozva: 2024.09.17.

Nehogy rájuk bízd a titkodat! Ezek a csillagjegyek garantáltan kifecsegik!

Mindannyiunknak vannak olyan barátai, akiket ugyan szeretünk, talán tűzbe is mennénk értük, ugyanakkor pontosan tudjuk: a titoktartás nem az erősségük. Nincs mit szépíteni: valóságos pletykafészkek, akiknek lételemük, hogy továbbadják azokat az információkat, amiknek a birtokába jutottak. De kik azok a csillagjegyek, akik kifecsegnek mindent, akár kell, akár nem? Most eláruljuk!

pletyka, pletykál, kibeszél, pletykás, titok, titoktartás, telefon
Ők a legpletykásabb csillagjegyek  Fotó: Pixabay

Csillagjegyek, akik ha szeretnének, sem tudnak titkot tartani

Ikrek

Van egy titkod, és nem szeretnéd, ha mások tudomására jutna? Ebben az esetben ha a legjobb barátod-barátnőd Ikrek, vele még véletlenül se oszd meg! Ő ugyanis abban a pillanatban, hogy egyedül marad, már nyúl is a telefonjához, és továbbadja. Nem tehet róla! Levegő az eleme, uralkodó bolygója pedig a kommunikációért felelős Merkúr, így imád beszélgetni, fecsegni – pláne, ha hallott valami szaftos pletykát. Egyszerűen nem tud semmit magában tartani, mindent ki kell mondania.

Mérleg

A Mérlegek nagyszerű barátok. Bolygójuk a szeretet vezérelte Vénusz, így kitartanak melletted a végsőkig. Sajnos azonban ez nem jelenti azt, hogy a titkodat is magukban tartják. Sőt! Ők ugyanis amolyan békefenntartók minden társaságban, folyamatosan a harmóniára törekszenek, és ha úgy érzik, ezt egy titok felfedésével érhetik el, nos, akkor megteszik. Ráadásul ugyancsak a könnyed levegő az elemük, aminek köszönhetően eleve szeretnek pletykálni, pláne egy-két ital után.

Nyilas

A Nyilas a társasági életéről ismert. Tűz elemű jegy, aki emiatt imád minden buli középpontjában lenni, így ha épp kifogy a beszédtémából, szemrebbenés nélkül tölti ki a lyukakat pletykákkal, titkok kifecsegésével. Ráadásul ők a legbrutálisabban őszinte csillagjegyek: emiatt nem fogják magukban tartani, ha valakiről valami mocskos titkot tudnak meg, és lelkiismeretfurdalásuk sincs emiatt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek