Horoszkóp

Kísért a múlt? Új energiák kelnek útra az univerzumban, 3 csillagjegy életét forgatják fel

Bors

Létrehozva: 2024.09.26.

Gyógyító energiák kelnek szárnyra, amelyek a mai naptól megváltást hoznak!

Mint tudjuk, mindennek megvan a maga helye és ideje, a mai nap pedig a megváltásról szól 3 csillagjegy számára. Te is azok között vagy, akik szeptember 26-án megszabadulnak a szívfájdalomtól?

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Végre megszabadulsz a múlt nyomásától! (Fotó: Billion Photos / Shutterstock)

Kos
Tudod, hogy ideje hátrahagyni a múltat, de ez egy nehéz folyamat számodra, mert mindennek súlya van. Ma azt veszed észre, hogy mintegy magától eltűnik minden, amin már olyan régóta rágódtál. Az életed új irányt vesz, képes leszel aggodalmak nélkül, pozitívan tekinteni a jövőbe!

Oroszlán
Ha az elmúlt időszakra gondolsz, az emlékeid olyan elevenek és drámaiak, hogy azok szinte beleégtek az elmédbe. A mai nappal azonban a múlt intenzív befolyása alább hagy, így teret kapsz az új élmények befogadására. Boldognak fogod érezni magad, ami eltereli a figyelmed a negatív tapasztalatokról.

Skorpió
Az utolsó dolog, amire vágysz, az az elmúlt évek szívfájdalmainak újraélése. Eddig nem tudtad, miként fogsz túllépni mindenen, de az univerzum segít az utadon. Észrevetted, hogy mikor ma felébredtél, végre nem az volt az első gondolatod, hogy ki bántott meg? Hamarosan minden negatívum homályba merül. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek