Horoszkóp

Komplikál a leghatalmasabb univerzum, 3 csillagjegy szerelmi élete fordul fel

Bors

Létrehozva: 2024.09.16.

Jobb ha felkészülsz, mert olyan lesz, mintha nem is te irányítanád az életed!

Három csillagjegyre hamarosan rátalál az igaz szerelem. Te is a szerencsések közé tartozol, akik nemsokára úgy érzik majd, hogy egy romantikus filmbe csöppentek?

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
Hamarosan megtalálhatod az igazit! (Fotó: Pixabay)

Rák
Az egyik legérzelmesebb jegy vagy, ezért rendkívül fontos számodra a mély kapcsolatok kialakítása. Az univerzum idén erős jeleket küld arra vonatkozóan, hogy a szerelem már úton van. Olyasvalakivel fogsz találkozni, aki értékeli, hogy gyengéd vagy, és mivel ugyanarra vágytok, hosszú távú elköteleződésre számíthatsz.

Mérleg
Menthetetlenül romantikus típus vagy, a szerelemben is harmóniára törekszel. Az év végén különösen könnyedén vonzod be azokat az embereket, akikkel hasonlóan gondolkodtok így megtalálhatod azt a valakit is, akire mindig is vágytál. Ez a szerelem nem csak a kölcsönös vonzalomról szól, lelkileg is kielégítő lesz!

Halak
Jó úton haladsz ahhoz, hogy megtaláld az igazi szerelmet. Mélyen és önzetlenül tudsz szeretni, de eddig nem találtad meg azt, aki ezt megérdemelné. Hamarosan azon kapod magad, hogy állandóan egyvalakin jár az eszed, aki ráadásul támogatja az ötleteid és megérti érzékeny természeted. Számodra a szerelem egy spirituális utazás!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek